Bezárás

MANDAM talajművelő gépek, a hatékony tarlóhántás

Írta: Szerkesztőség - 2014 május 19.

Idei évben is nagyon fontos lesz a betakarítást követően, a szakszerű és a legjobb technológiával végzett tarlóhántás. Az optimális technológia legfontosabb része, a talaj lehető legjobb minőségben történő keverése és visszazárása a tarlóhántást követően. A SATO-GÉP Kft. kínálatában megtalálhatunk minden munkagépet a kiváló minőségű és gazdaságos tarlóhántás elvégzéséhez.

Választhatunk, a sekélyebb gyorsan elvégezhető tarlóhántáshoz MANDAM rövidtárcsákat, így üzemanyag takarékos felhasználással érhetünk el kiváló keverő hatást a felső 10 cm es talajrétegben. A mérnökök által gondosan megtervezett hosszanti és keresztirányú tárcsadőlésnek köszönhetően kedvező keverő és aprító munkát végezhetünk bármely kultúra tarlóápolása során. A tárcsák kétféle felfüggesztése (gumibakos, rugós) lehetővé teszi bármilyen talajtípuson való művelést.

Amennyiben a mélyebb művelés mellett döntünk, úgy a legjobb megoldást a MANDAM szántóföldi kultivátorok jelentik. A SATO-GÉP Kft. kínálatában számos megoldást találhatunk akár szárnykapás, akár lándzsás kapás kivitelek mellett döntünk. Bármely talajtípus esetében a lehető legjobb megoldást a MANDAM TOP és SPEC grúbereken a 3 sorban elhelyezett szárnyas kapák jelentik. A csavart szárvédők bármilyen menetsebességnél nagyon jó keverő hatást érnek el, melyek után keverő tárcsasor egyengeti el a henger előtt a talajt. A talajtípushoz jól megválasztott hengerrel elérhetjük az ideálisan visszatömörített talajt, így a gép megvásárlásakor fontos hogy erre külön figyelmet fordítsunk.

Az ország egész bizonyítanak a MANDAM grúberek és rövidtárcsák. Hatékony munkavégzésük és kedvező árfekvésüknek köszönhetően egyre több gazda választja a MANDAM talajművelő gépeket, és most egy különleges előrendelési akció lehetővé teszi, hogy Ön is a legjobb feltételekkel jusson az ideális géptípushoz.

SATO-GÉP Kft.