fbpx

…már több mint 25 éve a gazdák megbízható partnere az aratás során is

Írta: Szerkesztőség - 2018 július 27.

A nyári időszakot főként a növények betakarítása jellemzi, ezért kiemelt szerepet kapnak az aratáshoz kapcsolódó munkagépek és alkatrészeik. Termékeink között megtalálható a bálák mozgatásához használatos homlokrakodó, adapterei és alkatrészeik, továbbá bálafóliák, bálakötöző zsinegek és hálók is. Bátran ajánljuk figyelmébe kiváló minőségű, magas szakítószilárdságú és UV-stabilitású Karatzis bálahálóinkat. Látogasson el a http://www.habi.hu címen található weboldalunkra, ahol a bálázási hibákról szóló cikkünkben hasznos tanácsokat olvashat, melyekkel megelőzheti a hibák elkövetését.

Jelentős károkat előzhetünk meg a kipufogórendszer ellenőrzésével, mivel a sérült szikrafogós kipufogódobok könnyen tüzet okozhatnak a tarlón. Cserélje le a sérült kipufogót országos szaküzlethálózatunkban!

Mivel a munkálatok gyakran éjszakába nyúlnak, hasznosak lehetnek LED-es munkalámpáink is, melyek számos kivitelben megtalálhatók kínálatunkban. Próbálja ki nagy népszerűségnek örvendő saját márkás HBR munkalámpáinkat is!

Ellenőrzött minőség kedvező áron – keresse HBR termékeinket országos szaküzlethálózatunkban, ahol szakértő kollégáink kiemelkedő raktárkészlettel és szakmai tanácsokkal várják Önöket!

Szakértő értékesítő kollégáink az ország 23 pontján, több ezer azonnal elérhető cikkből álló árukészlettel várják Önt! Egyedi igények esetén is rendkívül rövid határidővel biztosítják a szükséges alkatrészeket. Áprilistól már Hajdúszoboszlón, a Nádudvari út 52/A szám alatt is megtalálja a HABI Kft. egyedülálló szolgáltatásait.

További információkért, termékeink és szaküzleteink részletes listájáért látogasson el weboldalunkra, webáruházunkba és csatlakozzon Facebook közösségünkhöz!

Központi elérhetőségek:

Tel.: +36-77/426-335

E-mail: [email protected]

http://www.habi.hu

webaruhaz.habi.hu

facebook.com/habikft