fbpx

A MASCHIO GASPARDO gondoskodik növényeiről

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 március 19.

Legyen szó szőlőültetvényekről, gyümölcsösökről, magas fákról, üvegházakról, faiskolákról vagy szántóföldi kultúrákról, a MASCHIO GASPARDO megfelelő szövetséges a növényvédelmi munkákban.

 

Campo

 

A CAMPO sorozat vontatott permetezőgépei közül a MASCHIO GASPARDO 1700-6500 literes tartálykapacitású, nagyteljesítményű CAMPO C, CAMPO P és CAMPO 44-65 modelljeit ajánlja, amelyeket sokféle szórókerettel kombinálhatunk, 15-től 36 méteres munkaszélességig. A funkciók teljes irányításához az összes CAMPO modell kérésre ISOTRONIC verziójú ISOBUS kommunikációs rendszerrel is elérhető.

 

Campo

 

A jó keretstabilitás a munka során elengedhetetlen ahhoz, hogy az egyes fúvókák állandó távolságot tartsanak a kultúrnövénytől. A MASCHIO GASPARDO különféle szórókeret-megoldásokat kínál a sorozat minden egyes modelljéhez. Mindegyik különböző felszereltséggel rendelkezik, nyitási / zárási funkciók, vezérlés, szakaszok száma és emelés tekintetében. A jobb felszereltségű szórókeretek emellett változtatható geometriát, dőlésszabályozót és egy szórókeret-csillapítást is tartalmaznak.

 

Campo

A MISTBLOWERS sorozat függesztett és vontatott modelleket tartalmaz, amelyek mindegyike horganyzott kerettel és a modelltől függően különböző ventilátor egységekkel rendelkezik. A választék lehetőséget nyújt több vezérlési lehetőség és szivattyútípus közötti választásra is, a sokféle felhasználási igény kielégítése érdekében. Az alacsony súlypont, a stabilitás és a jó manőverezhetőség még dombos területeken is a vontatott változatok igazi erőssége.

 

Campo

 

Figyelmébe ajánljuk még a TEMPO ULTRA ISOTRONIC-ot, a MASCHIO GASPARDO függesztett permetezőjét, ami az egyik legújabb csúcskategóriás gép a növényvédelemben!

 

Campo

 

A tartály új kialakítása, az ALA 400 szórókeret optimális stabilitása és még sok más professzionális jellemző teszik a gépet igazi csúcsmodellé. További infókat itt találhat:

TEMPO ULTRA ISOTRONIC

 

További megoldások a MASHIO GASPARDO-tól.