fbpx

Változások a Zetor háza-táján

Írta: - 2017 április 21.

A Zetor már évtizedek óta bizonyítja, hogy megállja a helyét a traktorpiacon. Biztos szervizháttér, gyors alkatrészellátás, alacsony üzemanyag-fogyasztás, kedvező fenntartási költség, megbízhatóság jellemzi a modelleket.

A 2017-es esztendő a változtatások éve a híres traktorgyár életében. Ráncfelvarráson estek át a traktorok. Az új generációs Zetor-motorok pedig már teljesítik a legszigorúbb környezetvédelmi normákat is. Megváltoztak a modellfelszereltség-jelölések is. A legszerényebb felszereltség a CL nevet kapja, a közepes a GP-t a legmagasabb felszereltség szint pedig a HS jelölést.

Teljesen új modellel is bővült a kínálat. A népszerű Zetor Major 80-as mostantól elérhető 24/12 fokozatú sebességváltóval, amelyet egy elektrohidraulikus irányváltó egészít ki. Végsebessége 40km/h. Teljes átalakításon esett át a vezető fülke, és kapott egy pótülést is. A hidraulikarendszer emelőkapacitását is megnövelték 24kN-ról 33kN-ra. Az új Major 80 HS alternatívát nyújt minden olyan felhasználónak, aki fordulékony, keskeny gumiabroncsozású, kompakt traktort szeretne, de nem akar lemondani a nagyobb gépek extráiról.

80-160 LE-ig mindenki megtalálja a neki megfelelő gépet. A Zetorok minden esetben pótsúlyokkal, klíma- és légfékberendezéssel, műszakiztatva és nem elhanyagolhatóan 2 év vagy 1800 üzemóra garanciával kerülnek átadásra a vevő felé.

A márkát mindig is a robusztusság, nagy tengelytávolság, jó súlyelosztás és megbízhatóság jellemezte. Az újabb típusok tovább öregbítik elődeik 70 éves hírnevét.