fbpx

Még nem ISOBUS-os a gépe? Ne cserélje le!

Írta: - 2017 október 04.

Egészítse ki inkább ISOBUS átalakító-készlettel!

Az idén 25 éves Ag Leader különleges megoldást kínál Önnek, hogy hagyományos (nem ISOBUS-os) permetezőgépére akár egy teljes értékű permetezésvezérlő-rendszert lehessen telepíteni. Az eszköz átalakítja a permetezőt egy ISOBUS kompatibilis munkagéppé. A legtöbb modern, kezelőfelülettel így már együtt tud működni a hagyományos munkagép is akár virtuális terminál*, akár task kontroll szinten is.

Tulajdonságok

  • Egyszerű, strukturált módszerek az átfolyás-, a nyomás- és a sebességszenzorok kalibrálására, ami elengedhetetlen feltétele a pontos rendszerteljesítménynek.
  • Folyamatosan ellenőrzi az összefüggést a rendszer a pillanatnyi átfolyásérték és a rendszernyomás között, így már időben visszajelzést kap meghibásodásról vagy dugulásról.
  • Alapnyomási érték adható meg, így a szóráskép a szakaszoló szelep nyitását követően azonnal megfelelő.
  • 36 szakaszt képes kezelni a még kevesebb átfedés érdekében.

Érdekli a megoldás? Keressen minket a 06-20-336-6002-es telefonszámon!

Robotpilóta Magyarország Kft,

az Ag Leader hivatalos importőre

www.robotpilota.hu

* Az ISOBUS kommunikációnak két szintje van. Az első lépcső a virtuális terminál. Az ISOBUS-os kommunikációval rendelkező traktorok a legtöbb esetben csak eddig a szintig jutnak el. A munkagép funkcióinak megjelenítésére, használatára alkalmasak, de automatikus beavatkozásra nem. A második szint az úgynevezett task kontroll szint. Ezt a szintet elérő kezelőfelületek, vagy munkagépek már képesek az automatikus beavatkozásra is.