NEXT Edition: Massey Ferguson exkluzív

A Massey Ferguson legkedveltebb traktormodelljei különleges kiadásban, egyedi felszereltséggel érkeznek meg az Agritechnica kiállításra. A traktorokat a fekete színnek köszönhetően összetéveszthetetlen megjelenés jellemzi, ami gondosan kiválasztott felszereltséggel és extrákkal egészül ki. Az erőgépek az egyedi külső mellett a megszokott, kiváló ár/érték arányt, termelékenységet és kényelmet kínálják!
 

Az exkluzív NEXT Edition felszereltség a négy legnépszerűbb Massey Ferguson modellen érhető el:

– MF 5711 S Dyna-4 (115 LE),

– MF 5713 S Dyna-4 (130 LE),

– MF 7720 S Dyna-VT (200 LE),

– MF 7726 S Dyna-VT (255 LE).

A Massey Ferguson NEXT Edition egyedi kiadása az MF 5700 S Essential és az MF 7700 S Exclusive traktorokra épül. A típusokat a leggyakrabban választott teljesítmény- és kényelemnövelő extrákkal szerelte fel a gyártó, mindezt pedig teljesen egyedi fekete színben kínálja az érdeklődőknek. – Hallgattunk partnereink elvárásaira a legnépszerűbb teljesítménykategóriákban, és olyan egyedi traktorok megalkotásán fáradoztunk, melyek a legjobban kielégítik az igényeiket – mondta Francesco Quaranta értékesítés, marketing- & termékmenedzsment alelnök, a Massey Ferguson európai és közel-keleti régiójából.

A különleges kiadás traktorai 2019. október 01-től érhetők el, és a 2019-es Agritechnica kiállításon mutatkoznak be először a nagyközönségnek a Massey Ferguson kiállítóhelyén: a 20-as csarnok, B14C standján.

Két MF 5700 S Dyna-4 NEXT Edition modell:

 

 

MF 5711 S NEXT Edition

MF 5713 S NEXT Edition

Motor

AGCO POWER 4,4 l/4 henger, karbantartásmentes füstgázkezelő rendszerrel

Max. teljesítmény f/p

115 LE

130 LE

Sebességváltó

Dyna-4 16×16 félpowershift, AutoDrive rendszerrel

 

A Massey Ferguson az MF 5700 S szériából két NEXT Edition különkiadást készített – a 115 LE teljesítményű MF 5711 S Dyna-4 modellt és a 130 LE-s MF 5713 S Dyna-4-et.

Mindkét modell alapfelszereltségben Dyna-4 félpowershift hajtóművel érkezik. A már sokat bizonyított sebességváltó kimagasló hatékonyságot biztosít a földeken és a közúton egyaránt. 16 előre és 16 hátrameneti sebességfokozat – mind terhelés alatt kapcsolással, így lábbal egyáltalán nem szükséges kuplungolnunk.

A fordulékony traktorok egyik különlegessége a lejtős motorháztető-kialakítás, amely kiváló kilátást enged előre, egészen a mellső hídaktól a traktor orráig. A kormány bal oldalán található PowerControl irányváltó kar nem csak a menetirányváltásokért felel, hanem a Dyna-4 váltó sebességfokozatait is kapcsolhatjuk róla a főcsoporton belül. A gépek tökéletes rakodótraktorok az intelligens PowerControl karnak, illetve a kimagasló hidraulikateljesítménynek köszönhetően.

A NEXT Edition modelljei az Essential felszereltségi szintre építenek, ami többek között alapfelszereltségben tartalmazza a motorfordulat-memóriát, a fékpedál kikuplungolás funkciót, klímaberendezést, nagy teleszkópos visszapillantó tükröket és az egyedi fekete festést. Az alábbi felsorolás részletesebben bemutatja az MF 5700 S NEXT Edition felszereltségét:

 • Dyna-4 16×16 félpowershift hajtómű, AutoDrive automata funkcióval,
 • egyedülálló lejtős motorháztető, többféle választható fülketető,
 • motorfordulat-memória és kikuplungolás funkcióval rendelkező fékpedál,
 • klímaberendezés,
 • légrugós vezetőülés, mechanikus fülkerugózás,
 • 100 l/perces nagy teljesítményű hidraulikarendszer a gyors munkagépvezérléshez, és a homlokrakodóval való munkavégzéshez,
 • három pár mechanikus működtetésű hidraulikaszelep,
 • akár 12 darab LED-es munkalámpa és fényszóró,
 • többféle gumiabroncsozási opció – rakodós példa: 540/65R38 – 440/65R28,
 • gyári, limitált fekete fényezés.

Két MF 7700 S NEXT Edition modell:

 

 

MF 7720 S NEXT Edition

MF 7726 S NEXT Edition

Motor

AGCO POWER 6,6 l/6 henger SCR rendszerrel

AGCO POWER 7,4 l/6 henger SCR rendszerrel

Max. teljesítmény@2000 f/p

200 LE

255 LE

Sebességváltó

Dyna-VT, fokozatmentes

 

Akár a 200 LE-s MF 7720 S NEXT Editiont, akár a 255 LE-s MF 7726 S-t választja, biztos lehet benne, hogy mindkettőben a piacvezető Dyna-VT teljesen fokozatmentes sebességváltó található!

A korábbi MF-erőgépeket a gazdálkodók eddig a kiváló termelékenységről, illetve a sokoldalúságról ismerhették meg. Ezek a jellemzők pedig kiegészülnek a könnyű kezelhetőséggel, modern technológiával és a legmagasabb szintű hatékonysággal, amelyek mind az üzemeltetési költségeket csökkentik.

A NEXT Edition modelljei az Exclusive felszereltségi szintre épülnek, amely többek között tartalmazza a zártközpontos, 110 l/perces hidraulikarendszert, 4 elektromos hidraulikaszelep-párt, aktív fülkerugózást, Multipad joystickos kezelés, tempomatot. Az alábbiakban részletesebben közöljük az MF 7700 S NEXT Edition felszereltségét:

 • Dyna-VT teljesen fokozatmentes hajtómű, MultiPad joystickkezeléssel,
 • Quadlink mellsőhídrugózás és aktív fülkerugózás,
 • Datatronic 4 monitor a traktor és munkagépek vezérléséhez,
 • AutoGuide automatakormányzás-előkészítés, külön Fieldstar 5 érintőképernyős monitor a kormányzás és az automata funkciók kezelésére,
 • teljes értékű Precision Farm – precíziós gazdálkodásra való előkészítés,
 • teljesen alvázba integrált, nagy teherbírású mellső emelőmű maximális 4 tonna teherbírással,
 • akár 16 darab LED-es munkalámpa és fényszóró,
 • SpeedSteer változó kormányrásegítés a precíz és könnyű kormányzás érdekében,
 • többféle választható gumiabroncsozás. Példa: 650/65R42 – 540/65R30 – az optimális vonóerő érdekében,
 • gyári, limitált fekete fényezés.

ISMERJE MEG A GÉPEKET AZ AGRITCHNICA KIÁLLÍTÁS 20-AS CSARNOKÁBAN, A B14C STANDON! A GÉPBEMUTATÓÉRT HÍVJA MAGYAR KOLLÉGÁNKAT EZEN A SZÁMON: +36-30-530-5565!

 

AGCO erőgép kompakt Massey Ferguson teljesítmény traktor