fbpx

Megvan az idei magyar győztes

Írta: - 2013 november 11.

Az Axiál Kft. telephelyei az idei évben immáron nyolcadik alkalommal méretettek meg a Service Award szempontrendszere alapján. 2013-ban a márciusban átadott zalaegerszegi bázis bizonyult a legjobbnak.

A versenyt 2001 óta minden évben az Agrartechnik német havilap írja ki.

A szaklap Németország egyik legnívósabb mezőgazdasági, műszaki szakfolyóirata, amelynek elismertsége a díj színvonalát is növeli.

A felmérést a saját maga és a lap főszerkesztője által összeállított szempontok alapján Franz-Joseph Borgmann úr végezte, aki többlépcsős, szigorú kritériumokkal „vizsgáztatta” a telephelyeket.

Ebben az évben Magyarországon, az Axiál Kft. zalaegerszegi telephelye nyerte el a díjat, melynek díjkiosztó gálájára 2014. január 10-én kerül sor Würzburgban, az LTU konferencián.

 

 

 

 

A díjat Németország, Olaszország, Franciaország, Belgium, Svájc, Hollandia, Ausztria, Szlovákia, Románia és Magyarország kiemelkedő mezőgazdasági gép- és alkatrész forgalmazó, valamint szervizszolgáltatást nyújtó vállalkozásai kapják meg.

A verseny lényege, hogy segítse a részt vevő cégeket a hiányosságaik kiküszöbölésében a hatékonyabb munkavégzés érdekében.

A cél az, hogy a szolgáltatás és az ügyfélkezelés minél magasabb szinten valósuljon meg, közelebb kerüljön a vevői elvárásokhoz.