Miért csatlakozzon kiállítóként mindenképpen

Miért csatlakozzon kiállítóként mindenképpen, a legelső Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozó rendezvényeihez?

Ha élőben, 6 napon át bemutatkozna az I. Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozó (FÉLVIT) több mint ezer, a világ közel 180 országából érkező élelmiszerlánc-szakemberének, s termékeit, szolgáltatásait szívesen megismertetné a kiállítások, vásárok, versenyek és fórumok több tízezres látogató-közönségével, akkor számos ajánlatunk közül biztosan meg fogja találni az Önnek legmegfelelőbbet.

Ha, rendezvényünknek köszönhetően olyan szakemberekkel találkozhat itt, akik éppen megoldásokat keresnek, hazánkból és szerte a világból az élelmiszerlánc kihívásaira, terveik megvalósításához, problémáik megoldásához, vagy csak egyszer_en az élelmiszerlánc legjavát, „krémjét” keresik, azzal mennyi marketing és értékesítési erőfeszítést és költséget spórolna meg vállalkozásának?

Ha úgy érzi, hogy az Ön vállalkozása is a „szakma krémjéhez” tartozik, itt az idő, itt az alkalom, a pillanat, hogy jelentkezzen kiállítóként a FÉLVIT-re.

Hiszen Önnek is itt a helye, ha:

 • Versenyben akar maradni
 • Versenyképes megoldásokat szeretne megismerni a világ más pontjáról
 • A jelen gazdasági helyzetben meg akarja erősíteni piaci pozícióit
 • 6 nap alatt 25.000 potenciális partner közül szeretne válogatni
 • Személyesen kíván találkozni a nagy áruházláncok képviselőivel, szerte a világból
 • Terjeszkedni akar külföldi láncokban, piacon
 • Új termékét, szolgáltatását szeretné bemutatni, tesztelni
 • Magyarországi piacvezető cégek között szeretne megjelenni
 • A szakma mellett, a fogyasztókat is közvetlenül kívánja elérni, és ha nem akarja, hogy cégét hiába keressék Magyarország legnagyobb élelmiszerlánc szakmai seregszemléjén

Ez az Ön Fesztiválja, itt a helye! Csatlakozzon kiállítóként a FÉLVIT legelső kiállítás és vásárához, és töltse fel a rendelési állományát – és az sem probléma, ha még sosem állított ki korábban!

Figyelem: kiállítói helyek csak korlátozott számban jegyezhetőek kategóriánként!

Egyidejű rendezvények:

Augusztus 17-18. Tisztességes és Fenntartható Élelmiszerlánc – Foodlawment Konferencia 2010 – Budapest Budai Vár

Augusztus 18-22. X. Jubileumi Húshigiéniai és Húsvizsgálati Világkongresszus, Magyarország 2010 – Budapest Budai Vár

Augusztus 18-22. A magyar élelmiszerek – élelmiszer-birodalom kísérőprogram –Magyar Vidék – Budapest Budai Vár

Augusztus 22. Konferencia a 2011-es EU- élelmiszerlánc elnökségről, Nyitó Fórum –Budapest Budai Vár

X. jubileumi Húshigiéniai és Húsvizsgálati Világkongresszus

 • az I. Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozó keretében.
 • Világkongresszus és Világtalálkozó
 • konferenciák, kiállítások, vásár, élelmiszerlánc termékek hazai és

világversenye

Néhány gondolat…

Vajon mennyi időbe kerülne, hogy a FÉVIT-en egyidejűleg jelen lévő, nagyszámú, kvalifikált, élelmiszerlánc-orientált cégvezetővel és marketingessel külön-külön találkozót beszéljen meg, hogy prezentálhassa a cégét, vállalkozását, annak termékeit? Mennyi pénzébe kerülne mindez?

És ha elérne ennyi kvalifikált ügyfelet, akkor odamennének Önhöz, s meghallgatnák Önt? Vagy csak ránéznének a honlapjára, és 97%-uk egy pillanattal később már máshol járna? 2009 az ügyfélbizalom elvesztésének éve volt – 2010 legyen a személyes kapcsolatépítésé! Így hát mi keressük most azokat a vállalkozókat, kiállítókat, akik velünk tartanak ebben. A célunk, hogy sokkal gyorsabb ÉS sokkal olcsóbb megoldást kínáljunk Önnek arra, hogy vállalkozása lényegesen hatékonyabban bővíthesse ügyfélkörét, mint amilyet bármilyen más módszer kínálhatna.

Mindezt, teljes összhangban azzal a törekvésünkkel, hogy az idelátogató élelmiszerlánc szakemberek 2010-ben, s a következő években is, az újszerű, hatékony, az élelmiszerbiztonságra, minőségre, fenntarthatóságra irányuló megoldásokkal, több világos marketing program megvalósításával, több marketing eszköz alkalmazásával váljanak sikeresebbé, úgy, hogy a rendezvényeinken megszerzett tudásnak köszönhetően, és az itt, Magyarországon, a Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozón – az Élelmiszerlánc Világhéten – megismert, több és jobb alvállalkozóval, beszállítóval érik el céljaikat. A célunk, hogy az elkövetkező években, bőségben, megrendelésekkel és új üzleti kapcsolatokkal folytathassa munkáját, s ne pedig azon rágódva, hogy merre keressen új érdeklődőket, honnan szerezzen új megrendelőket, új üzletet!

Tekintse meg a kiállítói lehetőségeket weblapunkon: www.foodlawment.hu

Európai Élelmiszerlánc Parlament

Foodlawment – Egyesület

1095. Budapest, Mester utca 81.

Telefon: +36 1 456 30 10; +36 46 500 660

Fax: +36 1 215 6858; +36 46 342 023

Ügyfélfogadás: előzetes telefonos egyeztetés alapján

www.foodlawment.hu; foodlawment@foodlawment.hu