fbpx

Miért ideális választás építkezéskor a szendvicspanel?

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2020 október 26.

Csarnokrendszerektől a telkünk végében álló kerti tárolóig. Mára felsorolhatatlanul hosszú a lista, ahová beépíthetővé váltak a Metál-Sheet gyári kínálatában található önhordó szendvicspanel építőelemei.

Funkcióiban eltérő épületekhez eltérő fizikai, tűzállósági, tűzterjedési és hőtechnikai teljesítményeknek kell megfelelni. Ezeket az igényeket figyelembe véve fejlesztettük ki termékkínálatunkat, így a szendvicspaneleket eltérő hőszigetelő maggal, különböző vastagságban, egyedi méretekben tudjuk elkészíteni, vagy készletről értékesíteni.

 

A szendvicspanelek alkalmazásának előnyei

Alkalmazásukkal csökkenthető a szerkezet keresztmetszete, ezzel együtt jelentősen növelhető az épület belső, hasznos tere. A legszigorúbb hőtechnikai követelményeknek is eleget téve gazdaságos fenntartást biztosítanak. Szerelt technológiája révén gyorsabbá és egyszerűbbé válik a kivitelezés, az építőelemek újrahasznosíthatóvá válnak, jelentős költségeket megspórolva így a beruházás minden résztvevőjének. Modern és esztétikus külsőt kölcsönöz az épületnek.

 

Csarnok

 

A PIR szigetelőanyag tulajdonságai: PIR – Poliizocianurát

A PIR-habot alapanyagainak öszszetétele, sajátos, zárt cellás kémiai szerkezete az egyik legjobb hőszigetelővé teszi valamennyi ismert építőanyag közül, miközben megfelelő tűzállóságot biztosít. Nyílt láng hatására egy fekete oxidréteg képződik a habon, ami elzárja a belső részeket az oxigéntől, akadályozva ezzel az égést. A panelek maganyagaként a PIRhab felelős a két fegyverzet között a nyírófeszültség továbbítására. Kínálatunkban PIR-töltetű oldalfalpanelek és tetőpanelek egyaránt megtalálhatóak. A Metál-Sheet Kft. által gyártott szendvicspanelek alkalmasak az élelmiszerek készítésére, kezelésére vagy feldolgozására, illetve tárolására használt helyiségek belső burkolására.

Az élelmiszeripari, hőszigetelt szendvicspanel ellenáll a penésznek, gombának, és az élősködők sem rágják át. A gyártáskor nem használunk olyan anyagokat, melyek a termék felhasználásának során az egészségre ártalmasak lehetnek. Ennek függvényében tökéletes megoldást biztosítanak olyan felhasználási területeken, ahol a higiénia kiemelt szempont. Ilyenek például a hűtőházak, hús-, gyümölcs- és zöldségipari feldolgozóegységek, a gyógyszer- és biotechnológiai ipar, illetve minden olyan létesítmény, ahol a higiéniai mellett a hőszabályozás is fontos működési szempont.

A szendvicspanel fegyverzetének belső oldala PVC-bevonattal rendelkezik, ez biztosítja a tökéletes higiéniai védelmet. A PVC-bevonat stabil és közömbös felületet képez, ellenálló folyadékokkal, gázokkal, gőzökkel és permetekkel szemben, illetve könnyű tisztíthatóság jellemzi.

A Metál-Sheet Kft. szendvicspanel alapanyagának megfelelőségi nyilatkozatát weboldalunkon találja.

 

Bővebb felvilágosításért keresse szendvicspanelértékesítő kollégáinkat!

www.metal-sheet.hu

Projektreferens:

Sándor István
[email protected]
+ 36 30 421 1551