fbpx

Mintegy 46 ezren látogattak el az idei AGROmashEXPO és AgrárgépShow szakkiállításra

Írta: Csomor Zsolt - 2019 január 28.

Az idei AGROmashEXPO és AgrárgépShow mezőgazdasági szakkiállításra a télies időjárás ellenére szép számmal, közel 46 ezer látogató érkezett. A rendezvényen több mint 350 kiállító mutatta be termékeit és szolgáltatásait.

AgroMashExpo

A Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (Megfosz) és Hungexpo közötti többéves megállapodásnak köszönhetően immár évek óta több mint 35 ezer négyzetméteren mutatkoznak be az ágazati szereplők. A látogatók az idei évben is széleskörű áttekintést kaptak a hazai mezőgazdasági géppiac kínálatáról.

A nagy nemzetközi márkák és a 2019-es termékverseny díjazottjai mellett több ország kiállítói is bemutatták újdonságaikat, s visszajelzések alapján a kiállításon ezúttal is rengeteg üzlet köttetett: a forgalmazók és a látogatók egyaránt elégedettek voltak, olvasható a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara honlapján.

A korábbiaktól eltérően az idei évben a látogatók jellemzően tudatosabban keresték fel a kiállítói standokat: mind többen érkeztek úgy, hogy pontosan tudták, mit szeretnének vásárolni, és a helyszínen már csak a döntéshez legszükségesebb információkat szerezték be.