Multiva – Új szelek fújnak északról

Az idei szabadtéri kiállítások közül augusztus 11-13. között a Hajdúsági Expón várjuk tisztelt meglévő és leendő partnereinket. A kiállításokon szokás szerint bemutatjuk főbb géptípusainkat, köztük népszerű Optima és TopLine kombinátorainkat, illetve a DiscMaster+ rövidtárcsát.

DiscMaster+ rövidtárcsa

A Multiva DiscMaster+ kiváló minőségű tarlóhántó eszköz a gazdák gépparkjában. A vontatott DiscMaster+ tömörítő hengere három részre oszlik, a kialakításnak köszönhetően a szállítókerekek a talajművelést végző tárcsák és a henger közé kerültek. Ez a konstrukció mozgékonyságot és stabilitást biztosít a gépnek a talajon. A Multiva DiscMaster+ nagy és agresszív szögben álló tárcsái mélyen átművelik, és hatékonyan keverik a talajt. A széles profilú lezáró acél henger elegyengeti a talaj felszínét, és eközben a tárcsák által talajba kevert növényi maradványokat a talajba tömöríti.

A vontatott és félig függesztett modellek felszerelhetők első simítóval, ami a szántott talajok elegyengetésének hatékony eszköze.

TopLine Super XL és TopLine Cross kombinátorok

A Multiva TopLine nehéz talajokra, mostoha körülményekre tervezett magágykészítő, szántás-elmunkáló gépcsalád. A TopLine Super XL kombinátor kalászosok tarlójában, sekély művelési mód esetén és szántott, lazított talajhoz is kiváló választás. Egyedülállóan tágas kialakításával, a 9 kapatengellyel és a magas és erős TerraSuper kapákkal mindig megbízhatóan dolgozik. Fő feladata a magágykészítés bármilyen körülmények között, de akár kalászosok utáni sekély tarlóhántáshoz is kiváló. A TopLine Super XL a végletekig leegyszerűsíti a talajművelés és magágykészítés folyamatát, de szükség esetén kitűnően alkalmazható intenzívebb talajelmunkálási rendszer részeként is.

A TopLine Cross a nehéz talajok kiváló munkagépe szántás vagy más elsődleges talajmegmunkálás után. A Multiva TopLine Cross új szintre emeli a magágykészítés hatékonyságát. Rendkívül merev és erős kerete a 8 kapasorral és a középen elhelyezett harmadik simítósorral a legnehezebb talajokon is hatékony egymenetes talajelmunkálást tesz lehetővé. A Multiva TerraSuper kapákkal és 80 mm-es kapaeloszlásával a piac egyik legegyenletesebb magágyát adja.

Találkozzunk a tavaszi/nyári kiállításokon, vagy keressen közvetlen elérhetőségeinken!

Multiva Magyarország Kft.
Honlap: www.multiva.hu