Naturalma: Megérett az idő a váltásra – Egyre többen gondolják ugyanazt

Az új, betegség ellenálló, étkezési almafajták köztermesztésben történő meghonosításával és marketingjével foglalkozó Naturalma Zrt. munkatársai októberben országjárásba kezdtek. Október közepétől november végéig hét helyszínen, tíz alkalommal tartották meg kóstolóval egybekötött fajta és programbemutatójukat.

A Naturalma rendezvénysorozatnak ezzel azonban még közel sincs vége. A Zrt. és a szaporítóanyagot előállító Holland Alma Kft. tanácsadói újabb körútra indulnak. Az eddigi piricsei, keceli, kaposvári, kisbéri, szombathelyi, csornai, orosházi bemutatók után újabb településekre viszik el a fajtákat egy-egy kóstolóra és fajtabemutatóra. A közeljövőben sorra kerül Miskolc, Pécs, Salgótarján és Mórahalom környéke, de mindenhová szívesen elmennek, ahol érdeklődés mutatkozik az új fajták irányában.

A cég munkatársai az idén december 15.-ig hívhatók kóstolókra, a 2012-es bemutatókat január 9.-én kezdik el és február végéig még számos helyszín meglátogatását tervezik. Ha Ön, vagy munkatársai, érdeklődő kollégái, családtagjai részt szeretnének venni egy ilyen rendezvényen a következő email címen jelezhetik szándékukat: bszabolcs@hollandalma.hu. Elektronikus leveleiket Babicz Szabolcs, a Naturalma Zrt. igazgatósági tagja fogadja. A Zrt. munkatársai esetenként rendezvényhelyszín biztosításában kérhetik az Önök segítségét. Könnyebben és gyorsabban juthatnak el valahová, ahol egy termelői csoport kiforrott elképzelésekkel és határozott időponttal várja őket. Kérjük, segítsék ebben munkájukat!

Csatlakozzon Ön is az elsők között a Naturalmához, élvezze a rendszer tagság nyújtotta előnyöket, termeljen alacsonyabb költségek mellett, nagyobb hozzáadott értékkel rendelkező márkázott gyümölcsöt!

alma