fbpx

Nyolc ok, amiért szeretjük a Kubotát

Írta: - 2021 november 15. -Hirdetés

A Kubota névvel már mindannyian találkoztunk. Nem is csoda, hiszen az építőipari és a mezőgazdasági gépek piacának egyik legnagyobb résztvevője. Sokan már lehet úgy is dolgoztunk a Kubotával, hogy nem is tudtunk róla. Azon felül, hogy hatalmas darabszámmal gyártja a saját márkanévvel fémjelzett gépeit, évente több mint 2 millió dízel motort is a piacra dob. Ezeket a megbízható, strapabíró motorokat pedig számos más olyan gyártó motorháztetői alatt is megtalálhatjuk, melyekről nem is gondolnák.

De mitől ilyen népszerű? Mitől lesz különleges és egyedi? Most összeszedtünk 8 okot, hogy mi miért szeretjük a Kubotát.

KubotaAz egyik legismertebb márka a mezőgazdasági és építőipari gépek között (Fotó: Két-KATA Kft.)

A minőség

A Kubota világszerte az egyik legismertebb márka a mezőgazdasági és építőipari gépek között, és nem véletlenül. A céget 1890-ben alapították a japán Oszakában. Azóta folyamatosan fejlődött és a piaci igényekhez igazodva változott, mindvégig az egyedülálló japán technológiát és precizitást képviselve. Mára a Kubota a kiváló minőségű traktorairól és fűnyíróiról ismert, melyek mögött 130 év tapasztalata és szakértelme áll.

A japán megbízhatóság

A Kubota gépek összeállításánál az egyik legfontosabb szempont, hogy amikor Ön dolgozni kezd velük, megbízhasson bennük, és nyugodt szívvel a munkájára koncentrálhasson. Kialakításukban is ugyanezt az elvet követik. A Kubotánál nincsenek beszállítók. A gépek saját gyártású motorokkal és minőségi alkatrészekkel vannak felszerelve, melyeknek nagyon szigorú minőség-ellenőrzési szabványoknak kell megfelelniük, így minimalizálva a meghibásodás esélyét. A legfontosabb karbantartási pontok is könnyen hozzáférhetőek, így a hosszú élettartam garantált.

5 év gyártói garancia

Nem elhanyagolható, hogy Magyarországon egyedülálló módon a Kubota 5 év gyári garanciát biztosít minden újonnan vásárolt motoros gépre. Ez természetesen nem kizárólag a mezőgazdasági traktorokra érvényes, hanem a kompakt szériákra, és a lakossági, valamint az ipari fűnyírókra is. A Kubota olyan kopóalkatrészeket is befogad a garanciaprogramba, mint a féktárcsa vagy kuplungtárcsa, ami más gyártókra nem jellemző.

KubotaGyors és profi szervizelés a háttérben (Fotó: Két-KATA Kft.)

Profi szerviz

Sajnos elkerülhetetlen, hogy néha még a legjobb gépek is meghibásodjanak. Ez szinte mindig a legrosszabbkor történik, és egy traktorra vagy ipari fűnyíróra a szezonban van a legnagyobb szükség. Ilyenkor fontos a gyors és profi szervizműhely megtalálása. Szerencsére a Kubotánál tudják, hogy Önnek szüksége van a gépére. Jól felszerelt, specializált műhelyben, kiválóan képzett szakemberek dolgoznak azon, hogy minden gép minél hamarabb visszaállhasson a munkába.

Könnyű kezelés

A traktorok belső kialakításában a fő szempont az egyszerűség és a praktikusság. Kevés kezelőszervvel rendelkeznek, így működtetésük intuitív, kézreálló és könnyen megjegyezhető. Egy Kubota traktoron senki sem fog elveszni a gombok és kapcsolók bonyolult tengerében, legyen szó akár a ROPS, akár a fülkés modellekről. Egyetlen mozdulattal elérhet bármit a vezérlőpanelen, így könnyen és kényelmesen kezelheti traktorját.

Sokoldalúság

A Kubota termékpalettájában a robotfűnyírótól a mezőgazdasági traktorig rengeteg motoros gép és kiegészítő megtalálható. A márka sokoldalúsága azonban nem csak a széles kínálatából ered, hanem a traktorjai felszerelhetőségéből is. Az impozáns alapfelszereltségen túl, bővíthetőségüknek köszönhetően szinte bármilyen feladatra összeállíthatja az Önnek megfelelő traktort.

Alacsony karbantartási költség

A megbízható Kubota traktorok meghibásodási aránya rendkívül alacsony, hiszen tartósságra tervezték őket. Ezen felül a hozzájuk szükséges karbantartóanyagok, szűrők és kopóalkatrészek rendkívül kedvező áron beszerezhetőek. Ennek a két tényezőnek köszönhetően a Kubota a legalacsonyabb fenntartási költséggel rendelkező minőségi traktormárka a piacon.

KubotaAlacsony fenntartási költséggel rendelkező minőségi traktormárka (Fotó: Két-KATA Kft.)

Vonzó külső

A Kubota gépei nem csak megbízhatóak, hanem egyedi formatervezettségüknek köszönhetően vonzzák a tekintetet is. Kialakításuk, formájuk, vonalaik egyedülálló külsőt biztosítanak, különleges, jellegzetes narancssárga színük pedig kiemeli őket a többi gép közül. Egy Kubota mindig, mindenhol felismerhető.

Két-Kata Kft.