OBIAL török siló és technológia Nagyszénáson

Írta: Szerkesztőség - 2019 január 11.

Egyre több úgynevezett keleti cég fejlődött látványosan az elmúlt évtizedekben, a hagyományos piacaikon kívül egyre nagyobb az aktivitásuk az európai országokban is.

Az ALTUNTAS GRUP az OBIAL silók és technológiák gyártója is nagy hangsúlyt fektet az európai terjeszkedésre, ezért 2016 óta mint teljes jogú képviselet működünk együtt.
Az OBIAL török gyártmányú silók komplett be- és kitárolási technológiával, szellőzők és hőmérők széles választékával rendelhetők.
Nem kevesebb mint 70 országban rendelkeznek referenciákkal 2017-től már Magyarországon is épül OBIAL siló- és anyagmozgató technológia.

 Obial

Termékkínálatukban sík és kúpos aljú silótárolók is találhatók, 15.000 t/siló kapacitásig. A silók és anyagmozgatógépek Magnelis műanyag bevonatot is kapnak, amely a legjobb korrózióállóságot biztosítja, növelve az élettartamot. Jellemző az is, hogy a siló és egyéb berendezések nagyon erős kivitelűek, tartós igénybevételre méretezettek. A silótárolók nagy tömegűek és erősített kúpszerkezettel rendelkeznek. Minőségük megfelel az EU-szabványoknak.

Az ALTUNTAS GRUP biztosítja a projektek komplex kivitelezését, illetve a megrendelt termékek teljes körű leszállítását, melybe nemcsak a silók tartoznak bele, hanem a szellőzőrendszerek, hőmérők, anyagmozgatáshoz szükséges eszközök (szalag, láncos szállítók, felvonók), továbbá igény szerint acélszerkezetek, tranzitsilók, tisztítók és szárítók is.

Amennyiben szükséges, a szereléshez szükséges eszközöket is leszállítják, valamint szerelésvezetőt is biztosítanak.

Obial török siló

Az első OBIAL silót a fejlesztésre és az újra mindig nyitott Október 6. Gazda Kft. nagyszénási telephelyén adták át 2017. júliusában. Az OBIAL DT 1817 síkaljú siló 3.000 tonna kapacitású, bolygócsigával, szellőzéssel, hőmérsékletméréssel rendelkezik és kiegészítésként 80 t/h teljesítményű felvonók és szintén 80 t/h teljesítményű láncosszállítók kerültek beépítésre. Nagy várakozás előzte meg a török projektet, a török fél mindig korrekt, segítőkész volt, határidőre megtörtént a leszállítás, és a szerelést is nyomon követték.

A minőség teljesen megfelelő, minden igényt kielégít, a dokumentációk egyértelműek voltak.

Megállapítható, hogy a kelet felől érkező termékekre is érdemes odafigyelni, mert minőségük kielégít minden követelményt, és méltó ellenfelei a nyugat-európai és amerikai gyártóknak.

www.goldcornsro.com, www.obial.com.tr