fbpx

Őszi sörárpa termeltetés

Írta: Szerkesztőség - 2018 augusztus 21.

Őszi sörárpa termeltetés

BŐTERMŐ
modern genetikájú AXIOMA fajtával!

A Mauthner csoporthoz tartozó Karintia Kft. évek óta egyre nagyobb mértékben vesz részt az őszi és a tavaszi sörárpa felvásárlásban. Az idei évtől az országos lefedettségű szaktanácsadói hálózattal rendelkező Karintia az AXIOMA bőtermő őszi sörárpa termeltetését ajánlja Önnek, az inputanyagok biztosítása mellett, GARANTÁLT visszavásárlással.

Miért ŐSZI sörárpa?

Magyarországon egyre inkább felismerik a termelők az őszi sörárpában rejlő nagyobb termésbiztonságot.

Miért az AXIOMA?

A Magyar határ közeli, Probstdorfi nemesítőházból származó Pannon régióra nemesített új genetika, több malátázónál is belistázásra került. Versenytársai közül a 2018-as, 8 tonnát meghaladó szaporítói üzemi átlagával tűnik ki.

Ki segít a termesztés során?

A Karintia Kft. országos lefedettségű szaktanácsadói hálózata révén Önnek is segítünk a sikeres termesztésben.

Kinek adhatom el az AXIOMAT?

A Karintia Kft. a lehető legmagasabb piaci árat ajánlva, garantáltan felvásárolja a megtermett sörárpát és mivel a fajta több malátázónál is belistázásra került, azt az Ön telephelyéről, gyors fizetés mellett, mihamarabb elszállítja.

Mi történik, ha túl magas lesz a fehérje?

Az idei problémás árpa HL súlyok ellenére az AXIOMA magas, 65 kg feletti hektoliter súlyával takarmány árpaként is keresett termék lett volna. A termést takarmány árpa minőség esetén is felvásároljuk.

További kérdésekben keresse szaktanácsadóinkat, https://karintia.hu/elerhetosegek/

Vetőmag üzletágunk elérhetősége: 06 94 572 054

 Bízunk abban, hogy a bőtermő, Pannon régióra nemesített AXIOMA őszi sörárpa fajtánkkal, szaktanácsadóink segítségével és a rugalmas sörárpa felvásárlásunkkal hozzá tudunk járulni az Ön sikeréhez is!