fbpx

Otthon vagy a gazdaságban: fűtsön biokazánnal!

Írta: - 2018 március 22.

Idén is megjelenik biomassza-kazánjaival a CONSTRUMA-n az ÖkoValentia

Üzemeltetői kényelem, agri-tüzelőanyagok felhasználása, innovatív megoldások – ezt ígérjük az áprilisi CONSTRUMA-kiállításra az ÖkoValentia Kft. nevében. Mi ott leszünk, legyen ott Ön is!

Cégünk, az ÖkoValentia Kft., amely 2009 óta képviseli az osztrák Guntamatic Biomassza kazángyártót a hazai piacon, továbbra is a gazdák partnere a biomassza fűtésben. Most is várjuk az érdeklődőket a CONSTRUMA-kiállításon, a Hungexpo területén 2018. április 11-től 15-ig.

Hogy miért érdemes kilátogatni hozzánk? Bemutatjuk a Powerchip aprítékkazánt, amely 2012-ben CONSTRUMA-díjat kapott. Ez a berendezés alkalmassá tehető arra, hogy lágyszárú növényekből, vagy növényi magokból származó agri tüzelőanyagokkal üzemeltessük.

Ezen kívül a kétféle faelgázosító kazánunkat is megismerhetik, a Biosmartot (14 és 22 kW), mely családi házak számára, valamint a BMK-t (20,30,40,50 kW), mely a családi házak és nagyobb objektumok számára nyújt komfortos fűtési megoldást. Számos kiegészítővel tudjuk a hagyományos faelgázosító kazánokhoz képest a felhasználói és üzemeltetői komfortot növelni (pl. időjárásfüggő fűtésszabályozás, automatikus gyújtás).

Az idén lehetőséget kaptunk arra (kiállítói terület növelésével), hogy más termékeket is bemutassunk. Ilyenek a lakótéren belüli tüzelőberendezések: a német Wodtke kályhák, az osztrák Lohberger tűzhelyek, valamint az energiatakarékos és higiénikus tároló rendszerek az osztrák Link3-tól.

Várjuk tehát az érdeklődőket 2018. április 11-től 15-ig a Hungexpo D-pavilon 304A1 standján, a CONSTRUMA-kiállításon!

ÖkoValentia Kft.

http://www.okovalentia.hu