fbpx

Márciusra került a 39. AGROmashEXPO

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2020 december 26.

A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban megrendezésre kerülő Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás legközelebb 2021. március 3–6. között várja a szakembereket.

Az AGROmashEXPO évtizedek óta Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvénye, mely az év elején lehetőséget biztosít a piaci szereplőknek, hogy beszerezzék a következő szezon zökkenőmentes levezényléséhez szükséges gépeket és eszközöket, megismerjék a legfrissebb megoldásokat, trendeket és innovációkat, és nem utolsósorban kapcsolatot építsenek, üzletet kössenek.

 

kiállítás

 

A jövő év elején megrendezésre kerülő AGROmashEXPÓ-ra már most mintegy 120 kiállító jelezte részvételi szándékát, akik mezőgazdasági gépeket, eszközöket és szolgáltatásokat, inputanyagokat, logisztikai szolgáltatásokat vonultatnak fel az eddig lefoglalt közel 11 000 négyzetméternyi kiállítási területen. Így tehát a szervezők a piaci szereplők érdekeinek figyelembevételével döntöttek a kiállítás későbbi, biztonságosabbnak ígérkező márciusi időpontban történő megrendezéséről.

Szintén a sikeres ágazati seregszemle érdekében módosul a jegyvásárlási rendszer is. Az AGROmashEXPO weboldalán hamarosan elérhető, regisztrációhoz kötött online jegyek január 31-ig 1 000 forintért lesznek megvásárolhatóak, így a látogatók már jóval az esemény előtt jelentős kedvezménnyel válthatják meg belépőjüket.

Természetesen a jelenlegi helyzetre való tekintettel a résztvevők egészségének megőrzésére 2021ben különösen nagy hangsúly kerül. Ennek érdekében a szervezők létrehoztak egy, az Emberi Erőforrások Minisztériuma által is jóváhagyott egészségügyi szabálykönyvet, mely számos intézkedést tartalmaz a pavilonok teljes napi fertőtlenítésétől kezdve a zárt térben történő maszk viseléséig, ami mind a kiállítókat, mind a látogatókat köti. A szabálykönyv részletes tartalma megtalálható a www.agromashexpo.hu weboldalon.

 

kiállítás

 

Az AGROmashEXPO 2021-ben ismét a szakma legnagyobb találkozója lesz, ahol az érdeklődők a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ megújult és újonnan épült pavilonjaiban tekinthetik meg az ágazat átfogó kínálatát, a Termékfejlesztési Díjnak köszönthetően megismerhetik a legújabb fejlesztéseket, és számos szakmai programon és beszélgetésen vehetnek részt.

Bővebb információkért a kiállításról látogasson el a www.agromashexpo.huweboldalra! A kiállítás online médiapartnere az agroinform.hu, szakmai partnere pedig a Mezőgépgyártók Országos Szövetsége, a Gabonatermesztők Országos Szövetsége és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.