fbpx

Mindent egy helyről, a KITE Zrt.-től a digitális átálláshoz

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 május 19.

A digitális megoldások szerepe felértékelődött a mindennapjainkban. A gépek, eszközök alkalmazásához szervesen kapcsolódnak a szoftverek, a precizitást elősegítő lehetőségek, melyekre idén júliustól együtt lehet pályázni. A KITE Zrt. biztosítja annak lehetőségét, hogy Ön mindent egy helyről elérhessen. Jelezze felénk pályázati igényét, és mi kész megoldásokat kínálunk Önnek!

A mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatását célzó pályázati felhívás célja a szántóföldi növénytermesztés, illetve a kertészeti ágazatok versenyképességének, hozzáadott érték termelésének fokozása, az új digitális szántóföldi és kertészeti technológiák és precíziós termesztési módok elterjesztésének támogatása, a precíziós gazdálkodáshoz kapcsolódó szolgáltatások igénybevételének ösztönzése.

 

precíziós gazdálkodás
A pályázat teljes körű megvalósításához a KITE Zrt.-nél mindent egy helyen megtalál

 

A pályázati felhívás tervezete jelenleg társadalmi egyeztetés alatt áll, mely a palyazat.gov.hu címen érhető el. A támogatási kérelmek benyújtása várhatóan 2021. július 26-tól lehetséges.

Most első alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy a gazdálkodók precíziós szolgáltatásokra is pályázhassanak, illetve az ezt kiszolgáló, precíziós gazdálkodásra alkalmas gépek, infokommunikációs eszközök beszerzésére is kínálkozik alkalom. Emellett pedig a termesztő berendezések fejlesztésének céljából is részesülhetnek a támogatásban a mezőgazdasági üzemek és termelők.

 

A pályázat teljes körű megvalósításához a KITE Zrt.-nél mindent egy helyen megtalál.

 

A gépek, eszközök, valamint a precíziós gazdálkodást támogató szolgáltatások biztosítása, a meglévő géppark okosítása, képességnövelő eszközökkel való fejlesztése mellet, a KITE Hiteliroda segítségével a legelőnyösebb finanszírozási megoldásokat nyújtja partnerei számára.

 

A KITE Zrt. gépértékesítő kollégái készséggel állnak rendelkezésére a pályázat megvalósításához szükséges információkkal.