QUIVOGNE SSDR talajlazítók minden gazdasági mérethez

Vevőtapasztalatok az MTZ-től a gumihevederes erőgépekig

A QUIVOGNE (ejtsd: kivon) SSDR típusú talajlazítói rövid idő alatt váltak ismerté és elismerté a hazai gazdálkodók körében, amely köszönhető – többek között – annak, hogy teljes programot kínálunk a 3 késes lazítótól a 16 késesig, így a legkisebb és legnagyobb gazdaságok is választhatnak a nekik megfelelő típusból.

Az SSDR talajlazító 6 osztályra van osztva. Igyekszünk a felszereltségben is megfelelő rugalmasságot kínálni partnereinknek, így több fajta lezáróhenger, és még néhány egyéb opció is elérhető cégünknél, amely a versenytárainknál nem jellemző.

Minden marketingtevékenységnél fontosabb a vevői elégedettség, amelyre néhány példa olvasható a következő sorokban.

80-120 LE kategória

(Békés megye, Kondoros, Kondacs Mihály és Kondacs Andor): – A tavalyi évben vásároltuk meg a Quivogne SSDR L 3/170 lazítót, amely nagyon jó szolgálatot tett a szezonban. Kerék szélességhez igazított munkaszélességével, és a 40-45 cm munkamélységével meg voltunk elégedve. Úgy gondolom, hogy jól döntöttünk, amikor ezt a munkagépet választottuk.

110-170 LE kategória

(Békés megye, Zsadány, Fábián Károly): – Már az előző szezonban bizonyított részünkre a Quivogne SSDR M 5 késes talajlazító, amit egy MTZ 1221.5 traktorral üzemeltetünk. Az igen száraz körülmények között is jól hozta a tőle elvárható 55 cm munkamélységet. A dupla soros, mechanikus állítású tüskéshenger beállítása egyszerű, a lezárás pedig – a szárazság ellenére is – jól sikerült.

170-220 LE kategória

(Jász-Nagykun-Szolnok megye, Jászapáti, Urbán Péter): – A nálunk üzemeltetett SSDR S 7/300 talajlazító hidraulikusan állítható tüskéshengerrel van felszerelve, amely nagy segítség, mert sokszor van szükség egy táblán belül is a „játékra” a beállított munkamélységgel. A beszerzéskor sokat gondolkodtam az oldalsó terelőlemez megvételében, de utólag ez is jó döntésnek bizonyult, mert így érhető el a bakhátmentes felszín. A 220 LE-s traktorunkkal biztonságosan tudjuk üzemeltetni a lazítót a 45-55 cm-es munkamélységekben.

280-360 LE kategória

(Baranya megye, Kacsóta, Papp-Művek Kft.): – 3 éve vásároltuk a SSDR XL 7/300 talajlazítót. Évente mintegy 200250 ha-t lazítózunk, és még csak idén fogjuk megfordítani az orrbetéteket. A talajlazítót 350 LE-s erőgéppel üzemeltetjük, 50-60 cm-es munkamélységben. Legnagyobb előnye a kétsoros ékgyűrűs henger, amellyel egyenletes felszínlezárást érünk el, lecsökkentve a talajnedvesség veszteséget.

320-600 LE kategória

(Jász-Nagykun-Szolnok megye, Kunhegyes, Mikroagro Bt.): – A gumihevederes traktorunkhoz kerestünk robusztus kivitelű mélylazítót. A QUIVOGNE SSDR BIG a harmadik, és egyben a legerősebb talajlazító cégünknél. Ez fontos, hiszen igen kötött, mélyfekvésű területen gazdálkodunk mintegy 2.500 hektáron. A 115 cm vázmagassággal elérhető a 60 alatti munkamélység is, de leginkább a hatalmas átömlési keresztmetszet az, ami fontos ezzel a vázmagassággal.

Egyéb hazai referenciákért, kérjük, látogassa meg web oldalunkat, vagy keresse gyári képviselőnket!

Gazsi Zsolt

06/30 558 4918; www.quivogne.hu

gazdaság gumihevederes munkagép Quivogne talajlazító
.
.