fbpx

Kongskilde Vibro Master munkagépek a Hanki-Ker Kft.-től

Írta: Szerkesztőség - 2018 október 09.

Nagyon fontos kérdés a gazdasági termelés elindításában a helyes és időben történő talajlezárás és a megfelelő visszatömörítés. Nagyon lényeges kérdés az is, hogy ennek a feladatnak az elvégzése olyan időszakot érintsen, amikor a korai kelő apró gyomok irtásában a lehető legjobb hatást érjük el. Ha ezt a korai feladatsort évről évre a megfelelő időben végezzük el, jelentős mértékű agrotechnikai gyomirtó hatást érhetünk el, és ezzel az évek folyamán egyre több gyomirtó növényvédőszer költségétől kímélhetjük meg a pénztárcánkat. Cégünk széles termékpalettával kínál HE-VA (Csillag, Crosskill vagy Cambridge) és Güttler rögtörő hengereket akár Crossboard vagy Spring-Board simítóval, gyűrűshengereket, fogas boronákat, Kongskilde, OPaLL-AGRI Saturn, magágykészítő kombinátorokat.


Kongskilde Vibro Master 3065

A Kongskilde kombinátorok 4,3 m és 8,3 m közötti munkaszélességgel készülnek. Ebben a mérettartományban a VibroMaster 3000 termékpaletta 5,5, 6,5, 7,5 és 8,3 m-es kivitelben választhatóak akár készletről is. A gépek vázai (keretei) nagyszilárdságú acélból készülnek és hőkezeltek. A gépek kiváló festését korszerű porfestési eljárás garantálja hosszú távú védelmet biztosítva, szinte karbantartás nélkül. Ez egyben az eszköz magas értéktartósságát is jelenti.

Legkedveltebb változatai a magyar gazdaságokban a VibroMaster SGC, SQ és 3000-es szériatípusok. Az SGC és a 3000 típusjelű kombinátorok S illetve Super S kapával és 10 cm-s míg az SQ típusjelű SQ kapákkal 8 cm-s osztással vannak felszerelve, melyek univerzális, minden talajtípusnál alkalmazhatók. A 3000-es széria további két kapatípussal is elérhető. Az SQ és a Super S kapatípus 60°-os vágási szög hatására a nedves alsó talajréteget nem hozza fel a felszínre, viszont a kapa könnyedén behatol a talajba, és jó keverő hatása van. Felszereltségét tekintve a kombinátorok hidraulikus felcsukható változatain az oldalszárnyak a főkeretre csukódnak fel. A 3000-es szérián a hidraulikus reteszelés és szállításbiztosítás alapfelszereltség. A mélységtartó kerekek mélységállítása skálán leolvasható értékre állítható. A 3000-es szérián a standard simítón felül választható késes, illetve Flexboard hidraulikus állítású talajsimító. Újdonság még a CDL-VM3 kombinált rugós borona és dupla rögtörő henger, melyek egymástól függetlenül is használhatóak.


Kongskilde Vibro Master

A Kongskilde magágykészítő-családot minden olyan gazdálkodónak ajánljuk, akik magas minőségi munkát, a könnyű szerkezetnek köszönhetően kisebb üzemanyag-fogyasztást, nagy területteljesítményt és megbízhatóságot kívánnak elérni.

Hanki-Ker Kft., Kisbodri Gábor
Tel.: 62/211-718, +36-30/278-6788
Web: http://www.hanki-ker.hu
E-mail: [email protected]