fbpx

Sertéstartás: professzionális megoldás az új szabályokhoz is

Írta: - 2021 december 01. -Hirdetés

Tartás, takarmányozás és kiosztás, szellőztetés, alkalmazkodás a várható jogszabály-változásokhoz – mindezt egyben biztosítja az ACO FUNKI.

ACO Funki logó

Az ACO FUNKI A/S az egyik vezető európai gyártó a sertés technológia terén. Több mint 88 éves tapasztalattal, komoly háttérrel és mély tudással rendelkezik a sertéstartásban.

Az ACO FUNKI nemcsak a kulcsfontosságú tartási, takarmányozási és szellőzéstechnológiák gyártására specializálódott, hanem különösen világszerte a „full-line“ farm-megoldásokra (lásd https://www.acofunki.com/company/virtual-reality). Az ACO FUNKI filozófiája az, hogy  a leghatékonyabb megoldásokat hozza létre a sertésistállók számára, miközben nagy hangsúlyt fektetünk az állatok jólétére.

Az ACO FUNKI 2004 óta az ACO GROUP tagja – a csoport több mint 40 országban mintegy 4200 alkalmazottat foglalkoztat. 2014-ben az Aco Funki megvásárolta egy versenytársát, az Egebjerg International A/S-t és a Master Tradinget, amely fő alkatrészeket forgalmaz a sertéstechnológiai gyártók számára.

2019 óta az ACO FUNKI magyarországi képviseletét a Bentley Magyarország Kft. látja el! A professzionális igényfelmérést, ajánlatadást követően egy szakszerű szervizcsapat is a rendelkezésre áll, amely komplexszé tudja varázsolni a magyar ügyfelek igényeinek kielégítését.

Beldan

Az ACO FUNKI valószínűleg a legerősebb vállalat a sertéstartás területén,  különösen az állatjóléti fiaztatók új technológiáiban. Az Európa Unióban 2024-2025 után szigorú korlátozásokat fognak bevezetni a klasszikus fiaztatók használat illetően. Ezeket minden gyártónak be kell majd tartania. A rendszer az „ideiglenes“ rögzítésre épül, ahol a kocák a 3. naptól kezdve a malacokkal közös kutricában vannak. A WELSAFE és FT-30 fiaztatókutricák egyedülálló kocarögzítési rendszerrel rendelkeznek a fialás alatt, a védőzónák segítik a malacok elhullásának csökkentését és a választási testtömeg növelését a hagyományos kutricákhoz képest. Az ACO FUNKI egyedülálló az etetőrendszerek területén is. Az ACO FUNKI elektronikusan vezérelt folyadékadagoló rendszert kínál többféle változatban, beleértve a maradék  szenzoros adagolást. Továbbá a „high-tech“ száraz etetőrendszereket is, valamint a „Multiphase” takarmányozást, ahol akár 3-4 féle takarmány is kiosztható egy behordóvezetékkel. Kínálatunk tartalmaz egy átfogó mikroklíma-szabályozó rendszert is (szellőzés, fűtés, léghűtés), beleértve az ACO FUNKI „Multicontroller“-t, ahol a számítógépen, táblagépen vagy mobiltelefonon keresztül vezérelhető az összes folyamat a gazdaságban.

Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, vagy látogassa meg weboldalunkat! https://www.farmtechnika.hu/

Bentley