fbpx

Sohasem késő dönteni, ha csúcsminőségű automata kormányzást szeretne

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2020 szeptember 16.

Az OBSOL KFT. a RAVEN-nel összefogva a legjobb minőségű automata kormányzási megoldásokat kínálja az Ön számára, kiemelkedően alacsony áron. A RAVEN irányítási rendszerei ötvözik az amerikai letisztult, egyszerű kezelhetőséget és a holland kertészetekben megszokott nagy pontosságot, kis sebességnél is. Ajánlatunkban helyet kaptak az elsősorban talajműveléskor, a vezető terhelését csökkentő, legolcsóbb piaci megoldások és a precíziós gazdálkodásban jártas felhasználók számára nélkülözhetetlen funkciókat magába foglaló, RTK-s csomagok is.

Gépmárkától függetlenül segítünk megtalálni a legjobb megoldást az Ön gazdasága számára, legyen szó elektromos, kormányforgatós megoldásról vagy a nagyobb pontosságot biztosító gyári beépítettel megegyező, utólagosan telepített hidraulikus automata kormányzásról.

 

Első körben a teljes felületű munkavégzésekhez ajánljuk a megbízható működésű SmarTrax MD elektromos automata kormányzást, mely a későbbiekben tovább fejleszthető nagy pontosságra, munkagép vezérlésre. A CR7 monitor alapesetben ISOBSUS terminálként is funkcionál, igény szerint a telepítéssel egyidőben ISUBUS-kiépítés is megvalósítható az erőgépen. Azzal minden gazdálkodó tisztában van, hogy munkavégzés során az átfedések csökkentésével rengeteg idő és pénz spórolható. Ebben nagy segítséget tud nyújtani az alábbi kormányzási csomag.

 

A második ajánlat azoknak szól, akik még nem biztosak abban, hogy +/- 2 cm-es pontosságú automata kormányzásra van szükségük, esetleg finanszírozás oldalról még nem állnak készen erre. A csomag úgy lett összeállítva, hogy plusz eszközre nincs szükség az RTK-pontosságra fejlesztéshez, ezért is tartalmazza a 2 SIM-kártyás modemmel szerelt RS1 antennát. A rendszer nélkülözhetetlen eleme a kormányszögszenzor, amit mindenképp beépítenek. Ebben az esetben ISOBUS-kiépítést telepítünk az erőgépre, hogy ne legyen akadálya az amúgy ISUBUS-terminálként is funkcionáló monitor használatának. Ajándékba távoli hozzáférést és diagnosztikát adunk.

 

Ha valaki eldöntötte, hogy nagy pontosságú traktorirányítást szeretne, esetleg bővíteni szeretné RTK-pontosságú erőgépei körét, azoknak ajánljuk az utólagosan beépített RTK automata kormányzásunk. Természetesen ebben az esetben is ISOBUS-kiépítést telepítünk az erőgépre. A precíz munkavégzést segíti a 2 SIM-kártyás RS1 antenna, illetve tovább fokozható a funkciók köre a CR12 monitorral, amely rendelkezik munka előtervezés-funkcióval és aktív munkagépirányítással is. A kormányzás extrém alacsony sebességnél is hatékony. Az éves előfizetésű Slingshot online termeléstámogató rendszer főbb funkciói: flottakövetés, különböző térképek feltöltése, API-hozzáférések, munkaütemezés.

 

 

További kérdéseivel, megrendelés részleteivel keresse az OBSOL KFT.-t elérhetőségein, vagy együttműködő partnerünket a Start Agro Kft.-t!