fbpx

Színreválogató gépek új korszaka

Írta: Szerkesztőség - 2018 szeptember 07.

Olyan színreválogató gépet keres, ami nemcsak kiváló minőségű, de egyben megfizethető is? Higgye el, lehetséges!

Cégünk termékeire mindig is a magas műszaki színvonal, igényes kivitelezés, tartósság, megbízhatóság és az energiahatékonyság volt jellemző. Most sincs ez másként, ezért is ajánljuk szíves figyelmükbe a kínai TAIHO cég által gyártott színreválogató gépeket!

Együttműködésünk a kínai TAIHO céggel viszonylag új keletű, 2017-ben kerestek meg minket. Ennek folyományaként, a hivatalos meghívásnak eleget téve személyesen is megismerkedhettünk a forgalmazni kívánt termékek működésével, illetve meggyőződhettünk azok kiváló minőségéről. Az egyhetes látogatás során körbejártuk az egész gyárat, betekintést nyerve a gyártási folyamat minden mozzanatába, hiszen a kínai cégnél minden munkafolyamatot ők végeznek, a lemezek gyártásától, hajlításától kezdve a lakkozáson keresztül egészen a hegesztésig, így könnyebben tudják követni, kontrollálni a folyamatokat és az elvárt minőséget. Mindemellett hihetetlenül ügyelnek a tisztaságra és a precizitásra.

Természetesen nem csak a gyártást jártuk végig, de a legtöbb gépet működés közben is láttuk. Kínálatuk igazán lenyűgöző, a gépek felhasználási célja pedig igen sokrétű. Színreválogatóik csúszkaszáma az egy csúszkástól a tíz csúszkásig terjed, válogatni pedig szinte bármit lehet velük, a legnépszerűbb terményektől egészen a homokig, kisebb kavicsokig, illetve a műanyagig, színre és alakra, formára egyaránt alkalmasak.

Évente 2500 darabot gyártanak, és üzemelnek be, a tavalyi évben átlépték az összesen 20 ezres számot. Több mint 80 országba szállítottak már berendezéseket. A gyárban 600 embert alkalmaznak, nagy részük a fejlesztéssel foglalkozik.

A látogatás során természetesen nemcsak nézelődtünk, villamos szakértőnk kívül-belül megvizsgálta a gépeket, szükség esetén feltette kérdéseit. A kínai gépek egyik legnagyobb előnye, hogy a legmodernebb technikával vannak felszerelve (például géphiba esetén a kínai mérnökök interneten keresztül is közbe tudnak lépni), kezelésük azonban egyszerű, az áruk pedig megfizethető! A kezelőprogram nyelve egyelőre a kínai és az angol, de gőzerővel dolgozunk a magyarosításon, így ez sem kell senkit, hogy elriasszon. Már Magyarországon is elérhető a gép, így Önök is meggyőződhetnek a gépek kiválóságáról.

Bővebb információk:
http://www.chinacolorsort.com
http://www.goldcornsro.com
Gold Corn s.r.o.-facebook

CÍMKÉK Agromashexpo