TECHAGRO – Közép-Európa legnagyobb mezőgazdasági szakvására

Írta: - 2018 április 06.

Csehországban, a Brnói Vásárközpontban 2018. április 8-12.-e között várja a szakembereket a három mezőgazdasági szakvásár.

  • TECHAGRO – A mezőgazdasági gépek és berendezések nemzetközi vására.
  • SILVA REGINA – Nemzetközi erdőgazdálkodási és vadászati vásár.
  • BIOMASS – A mezőgazdaság és erdőgazdálkodás megújuló energia szakvására.

A TECHAGRO neve fémjelzi a mezőgazdasági vásárok összességét, amely Európa három legjelentősebb szakmai rendezvénye közé tartozik. Az idén 70 ezer m2-en közel 800 kiállító mutatja be mezőgazdasági gépeit és berendezéseit várhatóan több mint 100 ezer látogatónak, akik nívós szakmai előadásokkal és gazdag kísérőprogramokkal is találkozhatnak.

A SILVA REGINA a Z csarnokban és a közeli szabadterületen az erdőgazdálkodás és vadászat, míg a BIOMASS az erdei biomassza-készítés gépei és berendezései, továbbá a biogáz előállításához használatos kazánok iránt érdeklődőket várja. A C csarnokban kapott helyet a méhészeti kiállítás. A TECHAGRO-n ismét nagyon jelentős a magyar részvétel, több mint 800 m2-en állítanak ki magyar cégek.

Az A2 pavilonban a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. szervezésében ismét bemutatkozik a Mezőgépgyártók Országos Szövetsége, illetve mezőgazdasági gépkínálatával a Linamar Hungary Zrt. és az Optigép Kft, permetezéstechnikai termékeivel a FARMGÉP Kft. és a Hetech Trend Kft. gabonasilóival, gabonaszárítóival és magtisztítóival.

Idén először vesz részt a magyar standon az Agrofém 71’ Kft. magtisztítógépeivel, az AgroVIR Kft. információs szoftverével, az Agrogép Jármű- és Gépgyártó Kft. és a IG + JM Kft. mezőgazdasági gépeivel, a GÜTTLER Kft. talajművelő-eszközeivel és a Huniper Kft. permetezőgépeivel.

Egyéni kiállítóként vesz részt a MICHELIN Hungária Abroncsgyártó Kft., a Pannon Gép Kft. vetőgépeivel és a bioetanolt és csúcsminőségű takarmányt gyártó Pannonia Ethanol Zrt., ők először mutatják be termékeiket a TECHAGRO-n. Az erdészeti és vadászati kiállításon, a SILVA REGINA-n a VADEX Zrt. az állami erdészetek közösségi standjával jelenik meg. Rajtuk kívül a Muray Galéria természetfestményeit, reprodukcióit és a Huntertex Kft. pedig vadászruházati termékeit és kiegészítőit kínálja az érdeklődőknek.

További információk: http://www.techagro.cz, http://www.bdexpo.hu/techagro