fbpx

A TEMPO ULTRA-val gondoskodhatunk növényeinkről

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 február 16.

TEMPO ULTRA: MASCHIO GASPARDO függesztett permetezőgépe

 

TEMPO ULTRA

MASCHIO GASPARDO TEMPO ULTRA ISOTRONIC

 

A növényvédelem kényes és nagyon fontos művelet, amely a gyom-, gomb- és rovarfertőzések megfelelő kezelésével lehetővé teszi a legjobb terméshozamok elérését. Az intenzív növénytermesztés érdekében a MASCHIO GASPARDO bemutatja az új csúcskategóriás TEMPO ULTRA ISOTRONIC permetezőgépet, amely a talajviszonyoktól függetlenül komoly pontosságot és kényelmet nyújt. A professzionális, többcélú gép tökéletesen alkalmas közepes és nagyvállalatok számára, karbantartási költségei alacsonyak.

A TEMPO ULTRA ISOTRONIC verzióban érhető el: a felhasználási paramétereket fedélzeti számítógépen keresztül kezelik, ISOBUS kommunikációs protokollal. A gép közvetlenül csatlakoztatható az ISOBUS-terminálhoz, vagy a tartozékként szállított ISOBUS-monitorhoz.A Section Control APP telepítésével automatikus szakaszvezérlés hajtható végre, elkerülve ezzel az esetleges átfedéseket és a túladagolást, amelyek veszélyeztethetik a kezelt növényeket.A TEMPO ULTRA ISOTRONIC-ot teljes egészében a GASPARDO mérnökei alkották meg. A tartály új és korszerű kialakítása, a szórókeret integrációja nagymértékben javítja a felhasználó kényelmét és az ergonómiát.

 

További erősségek

Az 1600 és 2000 liter közötti tartályokkal kapható TEMPO ULTRA ISOTRONIC kis méretének köszönhetően is sokoldalúnak és hatékonynak bizonyul minden kezelés során. A polietilén tartály lekerekített kialakítása garantálja a robusztusságot és a belső öblítés egyszerűségét, elkerülhető ezzel a peszticid termékmaradványok lerakódása a mosási fázis után. A félautomata „Re.D” recirkulációs rendszerrel  a kijuttatandó termék homogenitása garantálható a kezdeti és a végső fázisban, valamint a fordulóknál is.

 

TEMPO ULTRA
M-Panel és E-Panel kezelőszervek

 

A TEMPO ULTRA ISOTRONIC erőssége, hogy választhat az M-PANEL kézi hidraulikus kezelőpanel és az innovatív E-PANEL elektronikus rendszer között, amely a kezelő számára nagy kényelmet és hatékonyságot biztosít a funkciók kezelésében:

  • A tartály teljes vagy részleges tisztítási ciklusai;
  • Szűrőtisztítás;
  • Állítható keverés a főtartály szintjétől vagy a kezelő igényeitől függően;
  • Automatikus részleges vagy teljes feltöltés és leeresztés;
  • A munka- és karbantartási paraméterek kezelése és ellenőrzése.

 

TEMPO ULTRA

A szállítási helyzetbe hajtott szórókeret az egyik legkompaktabb a piacon, mindössze 2,40 m széles.

 

A TEMPO ULTRA ISOTRONIC 21, 24, 27 és 28 méteres munkaszélességgel kapható. A közúti előírásoknak megfelelő, pontos kialakításnak köszönhetően a szállítási helyzetbe hajtott szórókeret az egyik legkompaktabb a piacon, mindössze 2,40 m széles. Az ALA 400 szórókeret hidraulikus, változó geometriájú. A bal és jobb szakasz nyitásának és zárásának sorrendje egymástól függetlenül történik. Ezenkívül az új ingafelfüggesztésű lengéscsillapító és a szintkiegyenlítő rendszer biztosítja a keverés egyenletességét. A teljes rendszer minimalizálja a rezgéseket, javítja a gép teljesítményét és megbízhatóságát. A stabil és kiegyenlített szórókeret segítségével  munka közben elkerülhetők a permetezés hibák, amelyeket vibráció okoz.
A TEMPO ULTRA lehetőséget kínál változó dózissal történő kijuttatásra is az optimális növényvédelem érdekében. A szórókeret és a talaj közötti távolság dombos körülmények között is állandó és párhuzamos marad, köszönhetően az optikai beállító rendszernek.

TEMPO ULTRA

 

Gyári videó (olasz, de a képi anyaga izgalmas!)

 

További maschio termékről.