fbpx

Több évtizedes tapasztalat a szálastaramány betakarításban

Írta: - 2018 február 05.

Aki a mezőgazdaságban dolgozik, annak nem kell bizonygatnunk, hogy a Vicon szálastakarmány-gépsora bizonyított a gazdák körében. Egyedülálló, de mégis egyszerű és letisztult technikai megoldásaival kivívta, hogy a világ élvonalába kerüljön.

A zöldtakarmány-betakarítás minden mozzanatára van egy kiváló gépünk. Kaszáláshoz a tárcsás Extra-sorozat áll a gazdák rendelkezésére. 1,6-9,5m-es munkaszélességig, függesztett és vontatott kivitelben egyaránt.

Rendkezelésre és -képzésre a Fanex- és Andex-sorozat magas műszaki színvonalú gépeit ajánlom a vásárlók figyelmébe. A szálastakarmány egyik, ha nem a legfontosabb munkafázisa a bálázás. Nem mindegy, hogy milyen géppel végezzük. A Vicon fix- és változókamrás bálázói az évek során bizonyították, hogy magas szinten oldják meg ezt a feladatot. Fixkamrás rúdláncos, tömörítőhengeres, illetve hevederes változókamrás gépeket kínálunk. Az első két esetben 1,2×1,25-ös bálamérettel dolgoznak a gépek, a hevederes pedig 1,2×0,6-1,85m-es báláig variálható. A gépek természetesen felszerelhetőek szecskázó egységgel is. Néhány gép esetében pedig már Isobus-kompatibilitás is van.

Végül, de nem utolsó sorban a bálacsomagolás elvégzésére is kínálunk megfelelő gépeket. A BW2100-as függesztett és a BW2400-as vontatott csomagoló áll a felhasználók rendelkezésére.

Elsősorban a kis- és közepes gazdaságok igényeit próbáljuk kielégíteni, de a nagyobb gazdaságok igényeire szabott gépekkel is rendelkezünk. A kiváló alkatrészellátással és jól képzett, tapasztalt szervizszerelőinkkel mindig arra törekszünk, hogy az általunk forgalmazott gépek mindig kielégítsék a felhasználók elvárásait.

További információ: http://agrospic.hu/

Gődér Attila
Agrospic Kft.