fbpx

TVS gumiabroncsok Magyarországon

Írta: Szerkesztőség - 2011 április 26.

A Gumiflex Kft. ez év márciusától kezdte meg az indiai TVS Eurogrip márkájú abroncsok értékesítését Magyarországon.

A cég főként mezőgazdasági, valamint ipari gumiabroncsok értékesítésével próbálja az egyre növekvő igényeket kielégíteni a piacon.

Szakértők szerint a terméknek igen kedvező az ár-érték aránya.

A TVS Csoport India egyik legnagyobb ipari konglomerátuma, melynek anyavállalatát 1911-ben alapították.

A csoport napjainkban az indiai autóipar egyik legnagyobb beszállítója, éves forgalma meghaladja a 5 miliárd USD-t, termékei szinte az autógyártás minden fázisában megtalálhatók az alvázaktól az elektronikai alkatrészekig.

A több, mint 5000 alkalmazottat foglalkoztató vállalat három részből áll, melyek közül a TVS Srichakra Ltd foglalkozik gumiabroncsok gyártásával.

Az 1982-ben alapított TVS Srichakra Madurai tartomány Tamil Nadu városában helyezkedik el és közel 2000 embert foglalkoztat.

A belföldi piacra főleg motorkerékpár és scooter gumikat gyárt, évente mintegy 12 millió db-ot, olyan felhasználók részére, mint a TVS Motors, Hero Honda, Yamaha Motors.

A pótalkatrész piacot országos dealer hálózattal, 23 depóból látja el.

A gyár másik fő profilját alkotó ipari, mezőgazdasági, implement, bobcat, MPT és flotációs gumiabroncsok túlnyomórészt az export piacokon kerülnek értékesítésre.

A TVS Eurogrip napjainkban, mintegy 66 országban van jelen világszerte.

A cég termékei szinte az egész világon megtalálhatók, szállít az USA-ba, Európába, Afrikába, Dél-Amerikába és Délkelet-Ázsiába is.

A cég 1996-ban szerezte meg az ISO 9001 minősítést, melyet időközben az ISO 14001, az ISO 9001-200 és a TS 16949 egészített ki, illetve váltott fel.

A gumiabroncsok CE illetve DOT jelöléssel rendelkeznek.

 

 

8000 Székesfehérvár, Sóstói u. 10.

www.gumiflex.hu