fbpx

Új CEMOS Advisor Applikáció segíti okostelefonról a hatékonyabb betakarítást

Írta: - 2016 július 28.

2016. június 30., Harsewinkel.

A szemveszteséget és egyéb kihívásokat nem kevés erőfeszítéssel tudja orvosolni a gépkezelő. Ezt könnyíti meg az új CEMOS Advisor okostelefon-alkalmazás, amely a CLAAS LEXION, TUCANO és AVERO családokkal kompabilitis.

A CEMOS Advisor applikáció egy többlépcsős javaslati folyamaton keresztül vezeti a kezelőt az ideális beállításokig. Amennyiben valamilyen hibába ütközik a kezelő, a megfelelő hibaszó beírása után, javaslatokat és beállítási változtatásokat ajánl az applikáció. Példaként, amikor magas a veszteségünk a rotoroknál, akkor javasolja, hogy csökkentsük a rotorfordulatot. Ezután a kezelő elvégzi ezeket a gépen és megfigyeli a változásokat. Amennyiben a probléma még mindig fennáll, akkor ad egy másik javaslatot.

A kezelő automatikusan tanul is…

Ez az alkalmazás nem csak a jelenlegi problémamegoldást segíti, hanem a kezelő tudását is bővíti, hiszen a javaslatok a kezelői kézikönyvből származnak. Kis idő elteltével a kezelő nagyobb rutinra tehet szert a következő betakarításra, mivel elsajátítja ezeket a gyakorlatokat és már nem ismeretlenek számára. Amennyiben sikerrel járt a javaslattétel, így ezeket egyből el is menthetjük és a következő alkalomkor egyből előhívhatók.

Mivel mindezt egy okostelefonon keresztül végezzük, így nincs szükség a fülkében egy újabb monitor elhelyezésére. Ezen kívül még jobban meg lehet saccolni a betakarítás ideje alatt keletkezett magveszteséget. A kezelő betölti a beállításait és egyből egy százalékos veszteséget mutat ki, melyet a javaslatok végigböngészésével csökkenthet.

A CEMOS Advisor applikáció 2016. július 1-től ingyenesen elérhető Android és iOS operációs rendszerre is.