fbpx

TerraDiscpro rövidtárcsa vevői szemmel

Írta: Szerkesztőség - 2014 június 12.

A TerraDiscpro rövidtárcsák az elmúlt évek során ismertséget és elismerést váltottak ki a hazai gazdálkodók között. A kitűnő ár-érték arányú gép elérhető 2,5-6 méteres munkaszélességben és kitűnően alkalmazhatók a 80-240 LE közötti erőgépekkel.

A TerraDiscpro-n 510 mm átmérőjű, agresszíven csipkézett tárcsák látják el a tarlóhántás feladatait csakúgy, mint a szántáselmunkálást vagy magágykészítést. A tárcsatagoknál alkalmazott teljesen zárt SKF csapágyazás lecsökkenti a szükséges karbantartásra szánt időt. Megfelelő talajfelszín természetes csak lezáró hengerrel együtt érhető el. A Vogel-Noot-nál nyolc különböző hengertípus érhető el a rövidtárcsákhoz, amelyek közül a legújabb a tandem-tárcsás henger.

Ne felejtse! A hazai gyártás gyors és rugalmas kiszolgálást jelent, amellyel Ön csak nyerhet! Íme erről néhány hazai tapasztalat:

Agócs Ferenc, Baja – TerraDiscpro 600 Hydro vontatott rövidtárcsa

Agócs Ferenc, Baja - TerraDiscpro 600 Hydro vontatott rövidtárcsa

„A szántáselmunkálásnál az íveltebb és csipkézett tárcsalapok keverő hatása és a gumi ékgyűrűs henger intenzív lezáró képessége által tökéletes magágyat kaptunk. A tarlóhántásban a nagyméretű tárcsalapokkal, megfelelő sebesség mellett teljesen átdolgozott talajfelszínt hagyott maga után az eszköz. Az egymástól külön épített gumibakos felfüggesztésű tárcsalapokkal a talajkopírozás a mélyebb és a sekélyebb művelésnél is jól funkcionál.”

Sütő Csaba, SÜTŐ-AGRO Kft., Tiszabezdéd – TerraDiscpro 600 Hydro vontatott rövidtárcsa

Sütő Csaba, SÜTŐ-AGRO Kft., Tiszabezdéd - TerraDiscpro 600 Hydro vontatott rövidtárcsa

„Régóta kerestük az ideális gépet a tavaszi vetéseink előkészítésére. A TerraDiscpro-ban megtaláltuk a tökéletes eszközt. A gépet a Vogel-Noot gyárában – Törökszentmiklóson – sikerült közelebbről megismernünk. Rendkívüli masszívitása azonnal szembetűnő volt, amit a használat időközben visszaigazolt. Igazi telitalálat azonban az új típusú tandem henger lett számunkra. Az elől csőpálcás, hátul TERRACLEAN tisztítóval megspékelt pálcás henger beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Hazánkban mi választhattuk ki elsőként ezt a tömörítő opciót, és bátran javaslom mindenkinek, aki hozzánk hasonlóan változatos talajon dolgozik.”

A nyár folyamán indul a bemutató sorozatunk, amelynek az egyik tagja a TerraDiscpro rövidtárcsa. Amennyiben szeretné Ön is kipróbálni a tárcsát a saját gazdaságában érdeklődjön a feltételekről a gyári kollégáinknál vagy akár látogassa meg a törökszentmiklósi üzemünket!

Bővebb információ:

Barabás Zsolt: 20/5391-999

Pataki Sándor: 20/9356-756

Vági Zsolt: 20/2337-946

Gazsi Zsolt: 20/4696-360