fbpx
456860

Új termék a Der-Agro Kft-nél

Írta: Szerkesztőség - 2014 április 01.

Újdonságok a Der-Agro Kft. által forgalmazott Pedrotti mobilszárítóknál

Telefonos távfelügyelet a Pedrotti mobilszárítónál

A készülék segítségével a szárító berendezés kezelője mobil telefonon kapott SMS üzenetben értesül a berendezés működésében bekövetkezett változásokról, például „szárítás befejeződött”, „hűtés vége”, „kitárolás befejeződött”.

A távfelügyeleti rendszer tartósan hatékony és biztonságos működtetést biztosít, és a gép kezelőjének jelenlétét a minimálisra csökkenti.

Pedrotti mobilszárító teljesen automatizált ciklus

Az opcióként vásárolható „Mastermatic” készülékkel a Pedrotti szárítók elektromos meghajtású változata teljesen automatizálható, mindaddig, amíg gabona van a fogadógaraton. A szárítási folyamat végén a berendezés automatikusan leáll, elindul a kitárolás, az ürítést követően pedig újra indul a betárolás. Az ellenőrzések és a beállítások egy új generációs PLC segítségével kényelmesen elvégezhetők.

Folyamatos gabona nedvességtartalom mérés a Pedrotti mobilszárítónál

Egy beépített érzékelő folyamatosan méri a szárítóba betárolt gabona nedvességtartalmát. A nedvességmérő műszer a berendezés vezérlő szekrényében van, az értékek a digitális kijelzőn olvashatók.

A kijelző az égőberendezéssel közvetlenül összeköthető, így a kívánt végső nedvességtartalom elérésekor azt kikapcsolja.

A műszer 6 különböző gabonatípus esetében méri és jelzi a nedvességtartalmat.

Pedrotti mobilszárító vezérlés „Touch Screen” érintőképernyőn

Kizárólag elektromos meghajtású szárítók esetében választható opció.

Az érintőképernyős rendszerben már nincs hagyományos, nyomógombos be-kikapcsolás.

Háttér világítású képernyőn jelennek meg a vezérlés nyomógombjai, de minden előre beállított és a szárítási folyamat közben megjelenő paraméter is (szárítási levegő hőmérséklet, gabona hőmérséklet, külső hőmérséklet, beállított és letelt hűtési idő, stb.). A rendszer könnyen érthető és kezelhető.

Az érintőképernyős rendszerben a kezelés és vezérlés programozható, a tárolt adatok bővíthetők, automata rendszerbe állíthatók, a gabonafélék szerint tárol adatok érintésre előhívhatók.

Az érintőképernyő 6” és 10” verzióban készült.

Der-Agro Kft.

06-30-303-7556

[email protected]

www.deragro.hu