fbpx

Újabb díjat hozott haza az AXIÁL

Írta: - 2018 január 17.

Az AXIÁL Kft. dombóvári kollégái 2018. január 12-én, péntek este vették át a korábban már beharangozott Service Award Agrartechnik díjat. A ceremónia ünnepélyes keretek között a Német Mezőgazdasági Napokon (LTU) zajlott Würzburgban.

2001 óta szervezik meg a Service Award megmérettetést, melyre számos mezőgazdasági gép- és alkatrész-forgalmazó, valamint szervizszolgáltatást nyújtó vállalkozás jelentkezik, hogy felmérjék cégük, telephelyeik erősségeit és gyengeségeit továbbfejlődésük érdekében. A jelentkezők szinte egész Európából, többek közt Németországból, Hollandiából, Svájcból, Ausztriából, Romániából, Franciaországból és Magyarországról érkeznek azért, hogy olyan pártatlan, gyártófüggetlen vizsgálatnak vethessék magukat alá, melyet eddig egyedül csak a német Agrartechnik magazin szerkesztőségéből álló, szakmailag magasan kvalifikált zsűri tudott nyújtani.

Videó az AXIÁL Kft. dombóvári telephelyéről:

Az AXIÁL Kft. 2006 óta minden évben nevezi telephelyeit a versenyre, melyeket a Service Award zsűrijének elnöke Franz-Josef Borgmann látogat meg a díjkiosztót megelőző hónapokban. Borgmann úr több száz pontból álló szigorú kritériumok alapján vizsgálta meg a Magyarországon található 19 AXIÁL pontot, ahol olyan területeket vett górcső alá, mint például a logisztika, az ügyfélszolgálat, a marketing, stb. Végül értékelésében a dombóvári telephely kapta a legtöbb pontot. Borgmann úr szerint 25 év után az átépítést és a kibővítést követően is nagyon pozitív benyomást kelt a dombóvári bázis. Az értékesített órák száma az elmúlt 3 évben folyamatosan nőtt, de figyelemre méltó az egy főre jutó gépeladások forgalma is. Olyan apróságokra is figyelnek a telephelyen, mint például a géptáblák, melyek nagyon attraktívak. Az elmúlt évek során a telephely az egész cég „kirakatává” vált.

A kiutazó dombóvári delegációt Harsányi Zsolt és Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi tulajdonos-ügyvezetők is elkísérték, akikkel a díjátadókor büszkén álltak ki a színpadra az AXIÁL Kft. jelenlévő beszállítói is.