fbpx

Újdonságok az AGROmashEXPO-n

Írta: Szerkesztőség - 2014 január 27.

 

 

A STOLL homlokrakodók terén is történtek újítások, fejlesztések. Bemutatták az Agritechnika 2013 kiállításon a világ legnagyobb, STOLL FZ100-as névre keresztelt homlokrakodót, mely az idei év tavaszától lesz elérhető a 200 LE feletti traktorok számára.

Emellett a STOLL, mint többek között a STEYR traktorok homlokrakodójának hivatalos gyártója csinosabbá varázsolta a STEYR rakodótípusokat, és már nem csak gyári STEYR feliratozással, hanem gyári STEYR-fehér fényezéssel is kérhető. Az új külsővel rendelkező gyári STEYR homlokrakodó mellett számos más gémtípust is láthat a nagyérdemű. Közel 10 különböző rakodótípust és különféle munkaeszközöket mutatunk be a teljesség igénye nélkül.

 

 

 

 

Standunkon bemutatásra kerülnek továbbá a már régóta ismert nagyon jó ár-érték arányú Mandam talajművelő gépek egyes darabjai: rövidtárcsák, kultivátorok, illetve az AGROmashEXPO-n még nem szerepelt Mandam Felx kompaktor.

Ezen felül még egy Zaslaw billenős pótkocsi is.

Természetesen a szélesedő gépkínálat mellett egyedi árkedvezményekkel várjuk a vásárlókat.

Rendkívüli árkedvezményt kínálunk a Stoll homlokrakodók vásárlói számára.

Bevezető áron ajánljuk a Degenhart fronthidraulikákat, illetve tavalyi árakon juthatnak Mandam talajművelő gépekhez, még a szezon előtt.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt január 29.- február 02.-ig a standunkon:

 

G-PAVILON 203/D