fbpx

Változás a magyar traktorpiac forgalmazóinak körében

Írta: - 2016 október 17.

2016 októberében az Argo Tractors és az IKR Gépkereskedelmi Kft. között szerződés jött létre, melyben az IKR Gépkereskedelmi Kft. kizárólagos importőri státuszt kapott Magyarország szinte teljes területére és négy megyét (Békés, Csongrád, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg) kivéve, saját hálózatában megkezdte a McCormick traktorok forgalmazását.

Az Argo Tractors Olaszországban bejegyzett cég, évi 22 ezer traktort gyárt, négy olaszországi gyárában készülnek a McCormick, Landini és Valpadana márkájú gépek. A McCormick pedig egy történelmi traktormárka, 1831-ben alapították Észak-Amerikában, amikbe ma már a világhírű német ZF hajtáslánc és Perkins vagy Iveco motor kerül beépítésre, a választék pedig már 35-300 Le teljesítményig terjed.

Az IKR hagyományok folytatásaként az egész ország területén szerviz szolgáltatást, alkatrészellátást, és többféle finanszírozási lehetőséget kapnak a McCormick vásárlók, melyek közül különösen érdekes a három-négy éves McCormick használt traktorok visszavásárlásán és a teljes futamidő alatti garancián alapuló konstrukció. Bővebb információk: www.ikrgepker.hu, www.ikr.hu.