fbpx

A lengyel URSUS márkával erősít az Agro-Boma

Írta: Szerkesztőség - 2013 október 07.

A gyöngyösi székhelyű Agro-Boma Mezőgép Kft. vezérképviselete lett a nagy múltú lengyel URSUS márkának, mely versenyképes áron kiemelkedő minőségű termékeket gyárt. A cég 120 éves gyártási hagyománnyal rendelkezik és ezzel együtt Lengyelország legrégebbi mezőgazdasági gépgyártója.

 

 

 

Az URSUS kínálatában megtalálhatóak a különféle traktorok, pótkocsik, széna- szalma- és zöldtakarmány- kezelő gépek, trágyaszórók és sok más egyéb mellett függesztett és vontatott rakodók teljes palettája.

Két évvel ezelőtt a varsói gyár privatizációja után kezdték meg újra gyártani a kor igényeihez igazított URSUS traktorokat.

Jelenleg 1400 traktort készítenek évente, három év múlva el szeretnék érni a 4 ezer darabot.

Az Ursus gépeit a kíváncsi gazdálkodók megtekinthették az OMÉK mezőgazdasági-élelmiszeripari kiállításon 2013. szeptember 18 – 22 között.

A rendezvényen jelen volt Lengyelországból Ryszard Jacyno a POL-MOT Holding S.A. – melynek egyik legjelentősebb üzletága az URSUS márka – igazgatótanács elnökének tanácsadója, aki megerősítette a hírt miszerint vezérképviseleti megállapodást írtak alá a gyöngyösi székhelyű Agro-Boma Mezőgép Kft.-vel.

 

 

 

A POL-MOT Holding S.A. és a Bioenergia Invest S.A. között tulajdonosi kapcsolat van.

A Bioenergia Invest S. A. az egyik legnagyobb lengyel cég mely érdekelt a biomassza iparban.

A biomassza és szén együtt tüzelését használó erőművek részére szalmából és fűrészporból állítanak elő brikett– és pellett termékeket, illetve ezek előállítására szolgáló teljes technológiát biztosítanak.

Brikett– és pellett előállítására is kínál az Ursus gépeket.

A BM-60 brikett előállítót és a GROO pellet gyártó gépet is élőben meg lehetett tekinteni a kiállításon.

 

 

Kalmár Nárcisz