fbpx

Őszi vetéstechnológia – A megfelelő körülmények

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 augusztus 17.

Az őszi vetésű növények már a kezdetektől nagy figyelmet igényelnek. Az időjárás viszontagságai miatt nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű magágyba kerüljenek, mely kellő mértékig biztosítja a nedvességet is. Így nemcsak a vetésre, hanem a talajelőkészítésre is oda kell figyelni.

 

Nagyító, Kite Zrt.
A sorozat részei arról szólnak, hogy az aktuális, előttünk álló munkálatokhoz milyen ajánlatai és termékei vannak a KITE Zrt.-nek.

 

Technológiai sorozatunk őszi vetésről szóló részében ezt a kérdéskört járjuk körül. Sojnóczki István kollégánk a magágy-készítésről ejt pár szót, majd a KITE Zrt. által preferált technológiával, a repce kapás sortávra történő vetésével, és az erre alkalmas John Deere vetőgépekkel is foglalkozik.

Gépértékesítő kollégáink a sűrűsoros vetőgépet és a hozzá kapcsolható erőgépeket mutatják be. Kolozsvári István a John Deere 750A-t, Bellai Tamás a Köckerling Vitut, Kovalovszky Lajos pedig a John Deere 7R traktorcsaládot ismerteti.

Zárásul pedig ismételten Mészáros Gáborral beszélget Balogh Viktor, aki elmondja, hogy ebben az időszakban milyen PGR alkalmazások szolgálják ki a gazdálkodókat.

A sorozat részei rendre arról szólnak, hogy az aktuális, előttünk álló munkálatokhoz milyen ajánlatai és termékei vannak a KITE Zrt.-nek.

Keressék a videókat a KITE YouTubefacebook és instagram csatornáján, illetve a kite.hu-n!

 

Akcióinkról pedig IDE kattintva olvashatnak!

Kite