Újdonság! Zaffrani sorfüggetlen napraforgó-adapter a KITE-nél!

Írta: Agrárágazat.hu - Hirdetés - 2021 augusztus 12.

2021-től új adaptercsaláddal bővült a KITE Zrt. kínálata. A John Deere vágóasztalok és a NAS, Geringhoff, Oros, Zurn adapter márkák mellett immáron az olasz gyártású Zaffrani sorfüggetlen napraforgó-adapter is elérhető a KITE Zrt. portfóliójában.

 

Zaffrani sorfüggetlen napraforgó-adapter

 

Az olasz gyártású Zaffrani olyan sorfüggetlen napraforgó-adapter, amely a különleges konstrukciós kialakításának, a terelőorrok számának és elrendezésének köszönhetően lehetővé teszi a termény betakarítását a sorok közötti távolságtól (sorfüggetlen rendszer) és a vetés irányától függetlenül.

 

Zaffrani sorfüggetlen napraforgó-adapter

 

A felszedő szerkezet kialakításának köszönhetően még a megdőlt napraforgó is jól vágható, csekély mennyiségű szármaradvánnyal a fejeken. Ennek köszönhetően a betakarított termény tisztább lesz, amely hozzájárul a kombájn hatékonyságához.

A Zaffrani 500N/600N/670N/740N típusú adapterek szárzúzókkal is megrendelhetők, segítve a betakarítást követő könnyebb talajmunkavégzést.

 

Zaffrani sorfüggetlen napraforgó-adapter

 

A széles adapter portfólióból pedig könnyedén kiválaszthatja az Ön betakarítógépére legjobban illeszkedő Zaffrani adaptert, hiszen az a legtöbb kombájn típushoz adaptálható, felszerelhető.

További részletekért keresse KITE gépértékesítőjét IDE kattintva!

Kite