Volvo az agrárium színes-izgalmas világában

Ügyfeleink elégedettsége a mi elsődleges motivációnk és sikerünk záloga

A Volvo Építőgépek a mezőgazdaságban született. Most ismét kiváló megoldásokkal térünk vissza a mezőgazdaságba. Legyen az kis- vagy nagygazdaság, földművelés vagy állattartás, az Ön igényeinek megfelelő munkagépet tudjuk kínálni.

Volvo kompakt homlokrakodókat speciálisan úgy alakítottuk ki, hogy kedvező áron kínáljanak rugalmas megoldást a mezőgazdasági ágazatban tevékenykedő ügyfelek számára. A Volvo Építőgépek szövetkezett a beszállítókkal és kereskedőkkel annak érdekében, hogy a megfelelő műszaki adatokat alakítsa ki ezekhez a mezőgazdasági célú kerekes rakodókhoz. A jobb gépsúlynak és az extra széles kerekeknek köszönhetően – melyek kisebb talajnyomást jelentenek –, a gép igen lágy talajon is üzemelhet. Továbbá maximális vezetői kényelmet biztosító fülkével és a nagy teljesítményű, üzemanyag-hatékony Volvo-motorral vannak ellátva, melyek kis motorfordulatszámon nagy nyomatékot biztosítanak, és megfelelnek a IV. fázisú kibocsátási követelményeknek. Ráadásul alapfelszereltség a DPF (dízel részecskeszűrő), amely kiküszöböli a koromkibocsátást, ami gép körül dolgozókat is óvja az egészségre káros koromrészecskéktől, amíg a gép üzemel. A kerekes rakodókhoz széles szerelékválasztékot kínálunk. A Volvo gumikerekes homlokrakodók segítik Önt a hatékonyabb munkavégzésben csökkentve az Ön üzemeltetési költségeit. Természetesen a „hab a tortán” az első osztályú értékesítői szolgáltatás és támogató háttér.

Magyarországon az Ascendum Építőgépek Hungária a VOLVO termékek kizárólagos importőre és forgalmazója. A gépértékesítés mellett szervizellenőrzéssel és karbantartással is foglalkozunk. Eredeti Volvo alkatrészeket használunk, ezzel garantálva építőgépe hosszú élettartamát. Szolgáltatásaink között ezenkívül a használt gépek visszavásárlása, felújítása, illetve viszonteladása is megtalálható. Jelenleg az Ascendum Építőgépek Hungária körülbelül 5300 m2 nagyságú telephellyel rendelkezik, beleértve a gépek bemutatására alkalmas területet, saját alkatrészraktárt és a szervizműhelyt, valamint a célszerszámokkal felszerelt szervizautókat. Saját szervizponttal biztosítjuk munkagépeink gyors és hatékony javítását, karbantartását.

Munkatársaink elkötelezettségükkel és szakértelmükkel mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ügyfeleink számára teljes körű, magas minőségű szolgáltatásokat biztosíthassunk, legyen szó értékesítésről, szervizről vagy tartozékokról.

Mindezek mellett folyamatos akciókkal, bemutatókkal is találkozhatnak ügyfeleink. A 2016-ban elindított, nagysikerű kompaktkotrógép-akciónk kibővítve idén is folytatódik. A tavalyi évben az ország több pontján is lehetőség volt kipróbálni a promócióban résztvevő Volvo építőgépeket. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleinknek továbbra is legyen lehetőségük testközelből meggyőződni gépeink magas minőségéről, hatékonyságáról és könnyen kezelhetőségéről, ezért 2017-ben is folytatódik az országjáró demo show programunk, ahol reményeink szerint Önnel is találkozhatunk.

[email protected]

agrár állattartás földmüvelés mezőgazdaság munkagép