fbpx

„zászlós hibridje” a kukorica termesztőknek: A termésbiztonság példaképe a PR37N01!

Írta: Szerkesztőség - 2011 március 21.

A PR37N01 a Pioneer legnagyobb területen termesztett hibridje,

2008-as piaci bevezetését követően gyorsan elterjedt a köztermesztésben, köszönhetően termésbiztonságának, megbízhatóságának és termőképességének. A PR37N01 kihagyhatatlan a vetéstervből, minden gazdaságba vezér hibridnek ajánljuk, hiszen az elmúlt eltérő évjáratok mindegyikében bizonyította, hogy lehet rá számítani bármilyen is legyen az előttünk álló év!

Megbízhatóságát, magas termőképességét mi sem bizonyítja jobban, hogy az MgSzH sztenderd hibridnek választotta a FAO 300-as csoportban. A sztenderd hibrideket a legjobban termő, legjobb agronómiai tulajdonságokkal rendelkező hibridek közül választják ki, ez tehát az egyik legnagyobb szakmai elismerése egy hibridnek.

sága az eltérő évjáratokban:

Az N01 az agronómiai tulajdonságokat tekintve is nagyon jó választás! Szára, gyökere erős, megdőlésre nem hajlamos. Nagyon jól sűríthető, szántóföldi tapasztalatok és tőszámkísérleteink szerint is a magasabb tőszámokra terméstöbblettel reagál. Korai fejlődési erélye gyors ezért alkalmas korai vetésre is. Tipikusan zöld száron érő hibrid, ezen tulajdonsága miatt jól viseli a szemkitelítődés idejében esetlegesen előforduló aszályos időjárást.

Kedves Gazdálkodó!

A hibridjeinket érintő részletesebb információkért és termőhelyre adaptált hibridajánlattal kapcsolatban keresse területileg illetékes Pioneer agronómus kollégánkat, akik szívesen állnak rendelkezésére!

Fábián László

Termékmenedzser

CÍMKÉK