fbpx

Zetor és Tz4k (és ezen gépcsaládok URI, URII, URIII – MT8-132, Rába15, stb.) alkatrész-kereskedésünk örömmel és nagy tisztelettel köszönti kedves új és régi vevőit.

Írta: Szerkesztőség - 2018 június 08.

Zetor és Tz4k ( és ezen gépcsaládok  URI, URII, URIII  – MT8-132, Rába15, stb. ) alkatrész-kereskedésünk  örömmel és nagy tisztelettel köszönti kedves új és régi vevőit.

Cégünk  immár 1990 óta áll rendelkezésükre , így minden tekintetben mondhatjuk, hogy ismerős a terep számunkra.  Meggyőződésünk, hogy fontos szerepe van a pótalkatrész kereskedelemnek, hiszen  a mai gazdasági helyzetben  a  „ javítás ’’ elfogadott dolog.

Na de nézzük, hogy miért is :  költségtakarékos, egyszerű, és gyors!

Ma  sokkal inkább javításban gondolkoznak a gazdák, mint egy  – egy új gép megvásárlásán.   

( Természetesen  az új gépek beszerzése is fontos egy gazdaság életében, hiszen a fejlődést nem szabad megfékezni, de ez nem azt jelenti, hogy a régi és jól bevált gépeket automatikusan selejtezni kell.)  

Sok gazda életében meghatározó szerepet játszott az első  Zetor  vagy Tz4k megvásárlása. Sokan nosztalgikus harmóniával gondolnak ezen évekre,  s megőrzik  ezen gépek  szerepét a  gazdaság mai életében. Ezt a gyártó cégek felismervén,  a régi gépek újragondolásával, fejlesztésével , ismét csatasorba állítják ezen tipusokat.

Ezért mi, a kezdetektől fogva  igyekeztünk  az alkatrészek  irányba fejlődni, és próbáltunk lépést tartani az igények teljes kiszolgálásával . Fő célunk , hogy egy főjavítás során, ne csak az úgynevezett gyorsan kopó  ( gyorsan megtérülő befektetésnek tekintett fődarabok legyenek polcon….  ) alkatrészeket tudjuk raktárról biztosítani, ha nem a teljesség igényét figyelembe véve – minden , a listán lévő terméket azonnal prezentáljuk a gazdák felé.  Az évek során igyekeztünk az ország egész területén képviselni magunkat. Próbáltunk minden régióban egy –egy állandó partnert  ( viszonteladót ) találni, aki a helyi gazdák igényeit felmérve raktárról dolgoznak, s amit mi folyamatosan feltöltünk. Így  elvileg azonnal a rendelkezésre állnak az alkatrészek.

Viszonteladó partnereink mellett egy országos csomagküldő szolgálat segítségével  , mi is  elérhetőek vagyunk bárki számára.  Rendeléseiket telefonon, e-mailben, levélben, stb.  leadva , másnapra  kiszállítjuk igényeiket.

 A mai internetes világban is jelen vagyunk. WEB üzletünk immáron 3 éve üzemel. Érdemes keresni, böngészni, hiszen olyan alkatrészek is felbukkannak, ami szinte elképzelhetetlen a mai piacon.

Így összefoglalva bemutatkozásunk, csak egy röpke pillanat a hosszú évek kemény munkája.

Célunk, hogy a gazdák igényeit kiszolgálva elégedettséggel  gondoljanak ránk, és bátran ajánljanak minket a kollégáknak, gazdatársaknak, barátoknak.