Egységben az erő! – három hatóanyag harmonikus együttműködése a kalászosok gyomirtásában
2011 őszén a kalászos gabonákat az ország jelentős részén nagyon rossz magágyba vetették.
Hírlevél
Nem akarsz lemaradni a mezőgazdaság cikkeiről? Add meg az e-mail címed, és mi elküldjük neked a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre2011 őszén a kalászos gabonákat az ország jelentős részén nagyon rossz magágyba vetették.
Berlin immáron 77. agrár-összejövetele újabb rekordokkal állt az érdeklődők rendelkezésére, amelyek sorában a negyedik miniszteri fórumra ezúttal 75 ország…
2012. január 10-én Dr. Steier József a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Energiaipari Szakmai Osztályának, illetve az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesület…
Sajnos a papírforma nem mindig teljesül a gyakorlatban.
Az elmúlt évek időjárási anomáliáinak erősödése, valamint a talajaink tápanyag-ellátottságának és általános kultúrállapotának helyzete sok esetben nem teszi lehetővé,…
A 320-as FAO számú Poluxx 2 évig szerepelt a Magyar Kukorica Klub TOP 20 kísérletében.
A mezőgazdasági input anyagok árainak emelkedése folyamatos megújulásra, útkeresésre készteti a növénytermesztésben érintetteket.
Rendkívül változatos időjárási tényezők befolyásolták a 2011. évi napraforgó és kukorica betakarítási eredményeket.
A mezőgazdasági szektorban a legjövedelmezőbb ágazat manapság a terményszárítás.
Mikotoxinokkal kapcsolatosan gyakran találkozunk a következő kérdéssel: „Mi a legjobb módszer ennek vagy annak a toxinnak a vizsgálatára?”
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.
This website uses Google Analytics to collect anonymous information such as the number of visitors to the site, and the most popular pages.
Keeping this cookie enabled helps us to improve our website.
A feltétlenül szükséges sütiket mindenkor engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.