6.7 C
Budapest

Kezdőlap 2014

Archívum

Vm Pozitiv Folyamatokat Inditott El A Sertesafa Csokkentese 00
Az év eleje óta eltelt időszak tapasztalatai alapján pozitív folyamatok indultak el az élő- és a félsertés áfájának 5 százalékra csökkentése hatására.
vm_a_mangalicatenyesztes_a_sertesstrategia_fontos_eleme_00[1]
A mangalica az országimázs része, és tenyésztése fontos eleme a sertésstratégiának, a kormány pedig kiemelten foglalkozik az őshonos állatfajták és azok genetikai állományának megőrzésével.
vm_kozos_nyilatkozatot_fogadtak_el_a_mezogazdasag_fejleszteserol_a_keleti_partnerseg_konferenciajan_00[1]
A mezőgazdaság fejlesztéséről, az élelmiszerellátás és -biztonság, valamint a vidéki emberek életszínvonalának javításáról szóló közös nyilatkozatot fogadtak el a Keleti Partnerség Miniszteri Konferenciáján résztvevők.
nagyobb_bevetel_es_eredmeny_a_vadgazdalkodasbol_00[1]
A tavalyi, 2012-13-as vadászati évben a teljes ágazati bevétel 20,3 milliárd forint volt, amiből a vadhúsból származó összeg 5,3 milliárd forintot tett ki, ez utóbbi először haladta meg a külföldi bérvadászatból származó bevételeket.
osszegzo_ulest_tart_a_zsebszerzodesekkel_foglalkozo_tarcakozi_bizottsag_00[1]
Összegző ülést tart a hónap végén a zsebszerződésekkel foglalkozó tárcaközi bizottság.
vm_nott_az_iskolagyumolcs_programban_resztvevo_iskolak_szama_00[1]
Jelentősen nőtt az idei, 2013/2014-es tanévben a Nemzeti Iskolagyümölcs Programban részvevő iskolák és a tanulók száma is.
vm_rendelet_a_sertesallomany_prrs_fertozottsegtol_valo_mentesiteserol_00[1]
Elkészült a vidékfejlesztési miniszter rendelete a magyar sertésállomány PRRS-fertőzöttségtől mentesítésének szabályairól.
vm_sok_gazdalkodo_nem_tartja_be_a_foldhasznalatot_erinto_egyes_uj_szabalyokat_00[1]
A gazdálkodók még nem minden esetben alkalmazzák megfelelően a földhasználatot érintő, egy hónapja megváltozott szabályokat.
vm_a_foldet_a_gazdaknak_program_fokent_a_csaladi_gazdalkodokat_es_a_fiatal_gazdakat_segiti_00[1]
A Földet a gazdáknak program főként a családi gazdálkodóknak és a fiatal gazdáknak kívánt segíteni abban, hogy javíthassák termelési feltételeiket.
megalakult_az_agrar_szakkepzo_iskolak_tanacsado_testulete_00[1]
Megalakult az Agrár-Szakképző Iskolák Tanácsadó Testülete (ASzITT), amelynek célja, hogy az agrár-szakiskolai hálózat minél hatékonyabb és sikeresebb működését elősegítse.

KAPCSOLÓDÓ BEJEGYZÉSEK

Contact Us

0