agrárgépshow

A hazai agrárium legjelentősebb szakmai kiállításán, az AgrárgépShown az AXIÁL Kft. hagyományos évértékelő sajtótájékoztatóján vettünk részt, ahol a bajai központú vállalat ügyvezetői az elmúlt időszak sikereiről és a jövő évi várakozásaikról számoltak be.
Megváltozott a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow – Mezőfalva elnevezésű rendezvényünk időpontja.
A Royal-Kert Kft. idén már hatodik alkalommal jelent meg az AgrárgépShow kiállításon a kínai gyártmányú ZOOMLION traktorokkal, melyekből ma már több, mint 250 db teljesít jó szolgálatot a mezőgazdasági, és kommunális területen
Az idei AGROmashEXPO és AgrárgépShow mezőgazdasági szakkiállításra a télies időjárás ellenére szép számmal, közel 46 ezer látogató érkezett.
A Fliegl cégcsoport számára a kezdetektől fontos a folyamatos innováció
Az MKB Bank Zrt., az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége idén is közös standdal vesz részt a budapesti AgrárgépShow-n.
Az ingyenes belépéshez az idei évtől a kamara által kiadott őstermelői igazolványra vagy az új kamarai kártyára lesz szükség.
Váltsa meg előre jegyét online kedvezményesen, sorban állás nélkül az AGROmashEXPO, AgrárgépShow kiállításra!
A Lamborghini Spire F/S/V VRT a kertészeti traktorok piacán több, eddig nem látott felszereltséget és fejlesztéstis tartalmaz.
A hazai agrárszakma csúcsrendezvénye 2019-ben sem marad el!
Kevesebb, mint két hónap, és megnyitja kapuit Magyarország agráripari csúcsrendezvénye!
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara – a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége (MEGFOSZ) közreműködésével – 2018. szeptember 20-21-én rendezi meg az ország legnagyobb szántóföldi rendezvényét.
A jánoshalmi FM ASZK tanulói idén is részt vettek a MezőgépÉSZek versenyen, ahol a 3. hellyel gazdagodtak.
Az elmúlt évek sikereinek köszönhetően idén is sok újdonsággal vágtunk neki az Agromash-AgrárgépShow kiállításnak.
Az AgrárgépShow második napján, 2018. január 25-én, csütörtökön került sor az AXIÁL Kft. hagyományos évértékelő sajtótájékoztatójára. A rendezvényen a sajtó és a bankok képviselőinek tartottak előadásokat a vállalat eredményeiről és terveiről.
Január 24-én nyitotta kapuit az AGROmashEXPO, AgrárgépShow a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.
Idén is széles választékkal várja Önt és kedves családját standjára 2018. január 24 - 27 között a SZEGÁNA Kft.
Január 24-én nyitja kapuit az AGROmashEXPO, AgrárgépShow a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Több mint 300 kiállító kínálata az input – gépesítés – logisztika témaköreiben, 40.000 négyzetméteren. A kiállítási területen egy közel 3.000 négyzetméteres sátorral is bővült a fedett helyek kínálata annak érdekében, hogy minden jelentkező kiállító helyet kaphasson.
Közeleg a legnagyobb hazai mezőgazdasági kiállítás, melyet minden év január utolsó hetén
Szeretettel meghívjuk az I. NAK Szántóföldi Napokra!