állás

Munkatársat keres a Gabonakutató Nonprofit Kft.
A hazai munkaadók mellett nemzetközi cégek és kiállítók is várják a lelkes frissdiplomás szakembereket és pályakezdőket a kiállításon.
Aligha csodálható, hogy nagy a munkaerőhiány, a pályaelhagyás mértéke a mezőgazdaságban, s nemcsak az értelmiségi beosztásokban, hanem az állatgondozás, a gépkezelés terén is.
A SAATEN-UNION, Európa egyik meghatározó vetőmag-forgalmazójának magyarországi leányvállalata keres bővülő kereskedelmi és fejlesztési tevékenységéhez új munkatársat, területi képviselő feladatkörbe, Tolna megye területére, 2018. július 1-i kezdéssel.
Mezőgazdasági ismeretekkel, tárgyalóképes német vagy angol nyelvtudással rendelkező...
Mezőgazdasági gépek értékesítése meghatározott területen, folyamatos kapcsolattartás a vevőkörrel...
területi képviselő munkakörben.
Több mint 50 éves múlttal rendelkező, az agráripari szektorban világszínvonalú cég területi értékesítőt keres az alábbi feltételekkel:
A SAATEN-UNION, Európa egyik meghatározó vetőmag-forgalmazója magyarországi leányvállalata bővülő kereskedelmi és fejlesztési tevékenységéhez keres új munkatársakat.
A Concordia Közraktár Kereskedelmi Zrt. pályázatot hirdet biztonságtechnikai-műszaki referens munkakör betöltésére határozatlan időre
Az Amazonen-Werke Kft., a Amazonen-Werke GmbH. magyarországi leányvállalata, a hazai mezőgép értékesítés kiemelkedő szereplője szervizes csapatának bővítésére keres munkatársat
Legyél te is a csapatunk része! Kattints és jelentkezz most!
TERMÉKFEJLESZTŐ-TERMÉKMENEDZSER – álláshirdetés
Marketing asszisztensi álláslehetőség
Kis Miklós Zsolt: több pénz és több munkahely lesz a magyar mezőgazdaságbanA munkahelyteremtés áll a vidékfejlesztési politika középpontjában, ezt a célt szolgálja az...
Hibridbúza vetőmag - termeltetési menedzser – Álláshirdetés