A háromnyaras, 2,5–3 kilós pontyok lehalászásának utolsó szakaszában járnak Akasztón. Az Akasztói Szikiponty uniós védelem alatt áll, különlegessége az alacsony zsírtartalmú vörös húsa és a karakteres ízvilága.
Egészséges Akasztói Szikiponty a karácsonyi asztalra
Előző
Az alföldi vetések is kaptak egy esélyt a megerősödésreKövetkező
Gyanítjuk, hogy éppen ezt a hibridet keresiKapcsolódó hírek
-
Mézédes dobogó a tudománykommunikációs versenyen
A SCIndikátor nagyszerű azoknak az elhivatott fiatal kutatóknak, akik szeretnék megmutatni, hogy mivel is foglalkoznak.
-
Mélypont és rekord: gabona-hírek
Szója, kukorica, gabona hírek Ukrajnából, Brazíliából, Szíriából: van ahol nőtt, van, ahol csökkent az átlagtermés.
-
Magyar Döntéshozói Think Tank (Kihívás) konferenciasorozat
A középpontban a magyar vidék; 2019. június 4-én!
-
„Aki egyszer megkóstolta a sajtunkat, visszajön hozzánk”
A boldog állatok meghálálják a szeretetet: a Szabó-Galiba család így készít egészséges termékeket kecsketejből.
-
Reagált a Magyar Bioüzemanyag Szövetség is az importtilalomra
Ahhoz, hogy a magyar agráriumot minél kevesebb kár érje, annak minden szereplőjének igényeit figyelembe kell venni.