gasztronómia

A magyar bemutató szabadtéri fesztivál lassan hagyománnyá válik Düsseldorfban.
Szeptembertől új évfolyammal indul a csokoládé-, kávé-, teakészítő mesterképzése.
Fő célkitűzése a térség gasztronómiai és kulturális örökségeinek megőrzése és terjesztése
18-20 °C hőmérsékleten adja ki legjobban a pálinka a gyümölcs kellemes ízét.
Ez nem az a szakácsverseny, ami a felső tízezernek szól – de éppen ezért nagyon izgalmas!
Magyarország Főkonzulátusa 2018. szeptember 27-30. között Düsseldorfban idén is megrendezi Düsseldorfban a Magyar Napok-at, ahova kiállítókat is várnak.
A cudar idő ellenére 7 500 látogató volt kíváncsi a hétvégén megszervezett Magyar Ízek Tavaszi Vásárára, ahol több mint ezer hamisítatlan hazai élelmiszer termékből válogathattak az érdeklődők
2018. január 31-ig 2 pályázati ablakban, 85 millió forintos keretösszegből, vissza nem térítendő támogatásra...
– akár 50%-os támogatás is elnyerhető!
Hogyan szerepel a hazai halgazdaság?
Miközben a magyar szürkemarha, mint fogalom ismét megveti a lábát a köztudatban, még mindig nem kell sokat keresgélni, hogy találjunk olyan szakembert, aki készségesen...
A helyi termékek és kezdeményezések népszerűsítésével, nagyobb összefogással "gasztronómiai forradalmat" szeretne elérni a tó partján a Balatoni Kör.
Hat magyar és négy osztrák pincészet képviselői vetik össze a borkészítéssel, a bormarketinggel és a borturizmussal kapcsolatos tapasztalataikat az 1. Magyar-Osztrák Bortalálkozón kedden Budapesten.