gyökér

A talaj-ökoszisztéma megfelelő működése a talaj jövőbeni termékenységének, fenntarthatóságának az alapját jelenti.
Az őszi kezelés ezen kívül jó télállóságot biztosít, amit a kemény fagyok beálltakor fog meghálálni a növény.
Nincsen olyan gazdasági növényünk, melynél a kezdeti fejlődés intenzitása ne befolyásolná döntően a termesztés későbbi sikerét.
A megfelelő válasz humin- és fulvosavas növénykondicionálók.
A szója jövedelmező fehérje- és olajnövény, de komoly odafigyelést igényel, tápanyagszükségletének kielégítése mind az elemek, mind a víz szempontjából döntő jelentőségű.
Az AGRO.bio az elmúlt években a Demo Farm Projekt keretein belül és több termelő partnerénél is vizsgálta technológiáinak teljesítményét üzemi körülmények között.
A 75 éves múltra visszatekintő Amalgerol eredetileg egy svájci vegyész fejlesztésének az eredménye
2019-ben sem lesz egyszerű dolguk a hazai kukorica- és napraforgó-termesztőknek
Jelen sorok írásakor még joggal bizakodhatunk abban, hogy az idei telünk végre olyan lesz, amilyennek egy télnek lennie kell
Új taggal bővül idén az algaalapú biostimulátoraink családja
A talajvédelem alapelve a lehullott csapadék helyben tárolása és hasznosítása.
A Horsch Focus az egyik legintelligensebb vetési technológia. A vetőgép hajlik egy picit a StripTill technológia felé, de mégsem az. Amiben hasonlítanak, hogy a vetősorok előtt/alatt történik a lazítás és a műtrágyázás.
Gondolta volna, hogy évente megközelítőleg 20 kg/ha magnézium mosódik ki talajainkból, amire a növényeknek égető szüksége lenne? Ez óriási mennyiség – ha hiányzik.
Az idei ősz eddig hasonlóan alakul, mint az elmúlt években már hozzászokhattunk. Meleg szeptember és október, őszi gyomok sehol, csak a nyáriak jelentek meg a már kikelt vetésekben.
Egy egész környékről járnak Tamáshoz a biotermékre vágyók
Ingyenesen letölthető, gyakorlatias szakkönyv a RAPOOL kiadásában, amelynek fókuszában a repce ideális gyökérrendszerének kialakítása áll.
A repce az egyik legköltségesebb, viszont a legkorábban bevételt hozó növényünk, de számos növényvédelmi beavatkozást igényel. Mivel a magas...
”Az oxigénigényes gyökérműködés megfelelő szerkezetű, porozitású talajban működik jól.
Az első fázis a csírázás, valamint a fiatal növények kezdeti növekedése és fejlődése.