hibrid

Kiemelkedő terméspotenciáljával intenzív körülmények között rekordtermésre képes.
Nagymúltú, legendás Pioneer hibridek „járták be” az elmúlt évtizedekben a FAO 300-as és a FAO 400-as éréscsoportok végét.
Többféle termesztéstechnológiai kísérlet eredményeivel segíti cégünk a precíziós gazdálkodást végzőket a napraforgó- és kukoricakultúrákban is.
A SAATEN-UNION portfóliója 2020-ban több szegmensben is bővül, egyebek mellett megoldást kínálva a dikvát hatóanyag kivonására.
Mi az a plusz erő, amivel a CAUSSADE hibridek jobban bírják a tempót az Agrár Maratonban?!
A SAATEN-UNION mindig is erős kalászosnemesítő volt; tudtuk, hogy hosszú út lesz, de eltökéltek voltunk, láttuk az előnyöket, amik ma olyan fontosak a termesztőknek.
A Syngenta azt a célt tűzte ki, hogy a termelési igényeknek leginkább megfelelő fajtákat biztosít a hazai termelőknek.
A KYUDO hibridrepce a harmadik évben is bizonyította megbízhatóságát, jó olajtermelését.
Mivel az időjárást befolyásolni nem tudjuk, a siker záloga egy jól megválasztott repcehibrid lehet. A KWS repcenemesítési munkájában meghatározó cél: a termés optimalizálása.
Az UMBERTO KWS betegségekkel szembeni ellenálló képessége új szintre lépett.
A RAGT Vetőmag Kft. számos kiváló genetikai tulajdonsággal felruházott hibriddel kínál megoldást az ország különböző területein gazdálkodó repcetermesztők számára.
A klímaváltozás hatásaira készíti fel a burgonyatermesztést az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet SolACE projektje.
Továbbra is megbízható, szilárd alapokon – mert a „királynő” jelezni fog...!
A BASF forgalmazási szerződést írt alá Európa vezető napraforgó-vetőmag vállalatával.
Az elmúlt években Európa számos országában a termelők számára komoly fejtörést okozott a repceállományokban megjelenő levéltetű kártétele.
Szárazság és szárazság között is van különbség.
A meleg és aszályos nyár hatására fellépő tápanyag- és vízhiány következtében a növények túl hamar száradnak le, ami a becők korai beéréséhez vezethet.
Egy jó RAGT hibrid megválasztásával sikeres repcetermesztésnek nézhetünk elébe.
A Macrophomina phaseolina a világon szinte mindenhol előforduló, rendkívül polifág gomba: több mint 500 növényfajt károsít, nagy jelentősége van a trópusi és szubtrópusi területeken is
Ha az elmúlt hetekben Ön is feltette már magának a fenti kérdést, úgy érdemes néhány percet szánnia alábbi ajánlatunkra.