növény

A FLAVO PLANT több ponton támogatja a növények fiziológiás folyamatait.
Indítsa őszi vetésű növényeit Tonivit biostimulátorral az erőteljesebb gyökérnövekedés és -fejlődés, végső soron a magasabb termésmennyiség érdekében!
A rendezvényre 43 ország 850 küldötte érkezett, hogy megvitassák a repcetermesztés jövőjét.
Figyelemre méltó eredmény született őszi búzában a Flavo Plant növénykondicionáló nagytáblás üzemi kísérlete során!
A fehérpenészes rothadás (Sclerotinia slerotiorum) jelentős károkat idézhet elő a napraforgó-, a repce-, és a szójaállományokban.
Az őszi búza számára azok a jó elővetemények, amelyek korán betakarításra kerülnek, nem hagynak vissza nagy mennyiségű szár- és tarlómaradványt, nem használják ki a talaj víz- és tápanyagkészletét, illetve amelyeknek nincs közös kártevőjük és betegségük.
Nincsen olyan gazdasági növényünk, melynél a kezdeti fejlődés intenzitása ne befolyásolná döntően a termesztés későbbi sikerét.
A helyesen összeállított zöldítéssel egy lazább talajszerkezetet kapunk, különösen, ha mélyreható gyökérzetű fajt is tartalmaz a keverékük.
A hatékonyságnövelés egyik eszközét ma egyesek az ammónium-ion nitrát-ionná alakulásának gátlásában látják.
Lassan de biztosan eljutunk a kockás füzetbe hébe-hóba felírt számoktól a teljesen automatizált folyamatos adatgyűjtésig. Nézzük, hol tartunk most, és hogy jutottunk el idáig!
Azt, hogy eddig a kémiai növényvédelem mindenhatóságának bűvöletében keveset foglalkoztunk a növények egészségügyi állapotát meghatározó egyéb tényezőkkel. Nos itt az ideje!
A szója tápértékét növeli, hogy keményítőt nem tartalmaz. A többi hüvelyes növényhez hasonlóan nem csak a szójamag, hanem az egész növény gazdag fehérjében.
A modern mezőgazdaságban a rendszerszintű gondolkodás elengedhetetlen.
A magyar mezőgazdaság versenyképességének fokozása érdekében a GMO-mentesség óriási lehetőséget jelent.
Kevesebb stressz, erőteljesebb teljesítmény – sok múlhat e készítményeken.
A riolittufa őrleménye igen jelentős nyomelem- és ritkaelem-tartalmú kőportrágya. Ioncserélő-képessége révén alkalmas a talaj kémhatásának stabilizálására.
Fozát® 480 és Flumite® 200 – az Agro-Chemie kínálatából.
A termesztett növény oldaláról a megfelelő kalciumjelenlét jelentősége kettős.
Az új szabályozás támogatja a hatékonyabb növény-egészségügyi felderítést.
A megfelelő foszforellátás rendkívül fontos a növények számára.