rovarölő szer

Letölthető a Nufarm növényvédelmi megoldások 2020, amelyből részletesen tájékozódhat cégünk termékpalettájáról, és az egyes növényvédő szerek pontos használati útmutatóját is megismerheti.
Így gondozd a repcédet a sikerért!
A napraforgó a legfontosabb és a legnagyobb területen termesztett olajnövényünk, ezért meghatározó szerepe van a hazai növényolaj-termelésünkben
Az őszi csapadékhiány a kalászosok lassú kezdeti fejlődését és a bokrosodás elmaradását okozta.
Letölthető a Nufarm növényvédelmi megoldások 2019, a Szántóföldi kultúrák, valamint a Szőlő- és gyümölcsültetvények növényvédelme 2019 is.
Az őszi káposztarepce, az olajretek, a mustár és a keresztes virágú zöldítés vetésterületének növekedése a repce-fénybogár jelentőségének és az általa okozott terméskiesés mértékének növekedését, ugyanakkor az ellene való hatékony védekezés nehézkesebbé válását hozta magával.
Biztos lehet a hatékonyságukban: közös erővel a repce – és a méhek – védelmében.
Az egészséges repcéért vetéstől a betakarításig meg kell dolgoznunk.
2018 tavaszán a gombafertőzések és a rovarkártevők egyaránt nagy feladatok elé állították a növényvédősöket és a gazdákat.
A vetés előtt legalább 15 nappal a Járási Hivatalok felé be kell jelenteni...
Ha időben megrendeli, megteheti.
Kertészeti különszám a zöldség- és dísznövénykultúrák növényvédelméről, hatékonyságjavító tippekkel.
Felszaporodó kártevők, növényvédelmi teendők, szakmai tanácsok, érdekességek, akciós ajánlatok.
Fontos mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen a Nufarm századik születésnapját ünnepli.
Letölthető a Nufarm idei termékkatalógusa, amely a növényvédelmi gyakorlat során felmerülő kérdések megválaszolásához nyújt segítséget Önnek.
Idén is a rovarkártevők elleni védelemé a főszerep.
Nyári lapszámunk fő témája az őszi kalászosok föld alatti és föld feletti védelme, azaz a vetőmagcsávázás és az őszi gyomirtás.
Az idén hetedik évfolyamába lépett Nufarmer Magazin tavaszi-nyári lapszáma sorra veszi a kalászosok, a repce, a kukorica, a napraforgó és a borsó mellett az álló kultúrák aktuális növényvédelmi teendőit, melyekhez szakmai javaslatokat, gyakorlatias tanácsokat is fűzünk.
A repce növényvédelmének szakszerű és költségtakarékos megoldására mutatunk be néhány gyakorlatból vett termelői tapasztalatot.
Bárhogyan alakul is az őszi repcevédelmi szezon, valószínűleg a rovarkártevők elleni védelemé lesz az idei főszerep.