vásárlás

Többnyire olyan ételt vásárolunk, amire valóban szükségünk van!
Ismét elindítja lágyszárú-tüzelőanyag felvásárló kampányát a Veolia Energia Magyarország csoporthoz tartozó Pannon-Biomassza Kft.
Arassa le ön is a hasznot a Bayerrel!
A 2019. január 11-én hatályba lépett földforgalmi törvény változásával számos kérdés merült fel a földtulajdonosok körében.
A felvásárlási ár miatt idén emelkedni fog a magas olajsavas napraforgó aránya.
Az Agrárminisztérium partnere kíván lenni az almatermelőknek az almapiaci helyzet megoldásában
Legyen a tisztelt Olvasó kezdő gazda, vagy kipróbált mezőgazdasági szakember: a Jádi Zrt. tételeiért folyó helyszíni aukción mindenki megtalálhatja azt a gépet vagy talajművelő eszközt, amire szüksége van a termelés zökkenőmentes biztosításához.
AGROmashEXPO és AgrárgépShow a HUNGEXPO-n
Homokos vagy kötött talajok, szárazság vagy munkaerőhiány – a gazdaságok munkáját ma már nemcsak kiszolgálja, de esetben nélkülözhetetlenül meg is könnyíti a korszerű technika.
Minőségi termék használatával, idővel elhalványodik a kifizetett összeg, míg egy „olcsóbbnak” hitt termék esetén akár 1 év elteltével is a pontos összeget emlegetjük.
Az emberek szeretik azt állítani magukról, hogy tudatosan vásárolnak és odafigyelnek arra, mi kerül a kosarukba
A tudatosság mindenkinél mást jelent és sokszor úgy tűnik, a szó mögött nincs valódi tartalom.
Az online élelmiszer-kereskedelem a magyar kereskedelem legdinamikusabb területe, 2017-ben 22,5 százalékkal növekedett, és hasonló bővülés várható az elkövetkező időkben is.
A mezőgazdasági technológiák fejlődése már régóta túlmutat a személyautókon.
A nitrogénárak a világpiacon továbbra is erősek, és nem sok jel mutat a csökkenések irányába.
A BASF Hungária Kft. 2018. szeptember 19-én sajtóreggeli keretében nyújtott tájékoztatást a Bayer üzletágak felvásárlásával kapcsolatos...
A rövid ellátási láncban rejlő lehetőségekről, a helyi termékek kitörési lehetőségeiről és a termelői együttműködésben rejlő előnyökről is szó esett a NAK szeptemberi kaposvári tanácskozásán.
Idei évben a hazai szilvatermés átlagosnak mondható, mintegy 60-65 ezer tonna gyümölcsöt takaríthatnak be a gazdálkodók.
Cégünk immár 1990 óta áll rendelkezésükre , így minden tekintetben mondhatjuk, hogy ismerős a terep számunkra. Meggyőződésünk, hogy fontos szerepe...